עבור לתוכן

מכאן אפשר רק לרדת? מחיר כרטיסי המסך מדור ה-Pascal מתכווצים

Featured Replies

פורסם

בצל השקת דגמי ה-Turing היקרים, מחיר כרטיסי המסך המתקדמים מהדור הקודם של NVIDIA יורדים לרמות שיוכלו לאפשר להם להמשיך ולהוות אלטרנטיבה הגיונית עד סיום המלאים

לכתבה

פורסם

חכו ה1080TI ירד גם ל 500$ ופחות

פורסם

מחכה, ועוד איך !

פורסם

מחכה לBF

פורסם

נותר רק להמתין להשוואת ביצועי RTX 2080 לאלו של GTX 1080Ti ואם כפי שנטען ע"י NVIDIA הפער הוא בסביבות 8%, זה הזמן לרכוש 1080Tiבמחיר המופחת.

פורסם

מי מבטיח לך שישאר מלאים של הדור הקודם ב BF?!

פורסם

אז זהו, המחירים יורדים רק בחו"ל... כאן קשיח כמו בטון. לא מזיז לאף אחד וכלום לא יורד.

פורסם

העלו את המחיר של הRX580...

פורסם

למה נראה לך שכל המלאים הולכים להתרוקן תוך 3 חודשים? וגם אם כן אז נלך על ה2080... (:

פורסם

בשביל זה מזמינים מחו"ל

פורסם

אני מעדיף לשלם עוד 200 שח ושתהיה לי אחריות בארץ

פורסם
ציטוט של Iv0ry

אני מעדיף לשלם זול יותר באמאזון, לא לפרנס את היבואנים החזירים בארץ. אפשר להוסיף סכום סמלי ולהרחיב אחריות באמאזון, שהיא שווה פי כמה מכל אחריות בישראל על הנייר.

תיקנתי עבורך.. :)

שתעשה את זה פעם פעמיים, תבין שאתה לא צריך את החנויות בארץ, לא כי החנויות לא בסדר אלא כי אנחנו משלמים בארץ ביוקר על חומרה.

זה הכול, מתמטיקה פשוטה.

פורסם
ציטוט של Liad91

למה נראה לך שכל המלאים הולכים להתרוקן תוך 3 חודשים? וגם אם כן אז נלך על ה2080... 🙂

חד וחלק - כן. אחרי ההשקה לדעתי לא תמצא שום דיל נורמלי על 1080TI. תרשום בצד ותחזור ותבדוק.

פורסם

כמו שכבר אמרתי במקסימום "אסתפק" ב2080

פורסם
ציטוט של huber

חד וחלק - כן. אחרי ההשקה לדעתי לא תמצא שום דיל נורמלי על 1080TI. תרשום בצד ותחזור ותבדוק.

אל תשכח שיכולה להיות אופציה ששוק יד שנייה יהיה מלא יותר בכרטיסים מדור נוכחי, כי תמיד יש אנשים שקונים דור חדש.

לא משנה מה הסיבה, כי יש להם אפשרות. זה גם משהו שעלול לקרות.. לקחת כרטיסים נגיד של 1070Ti ומעלה עם אחריות,

זה אחלה. עם המחיר הגיוני, יש אחריות סבירה - זה שיקול טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים