עבור לתוכן

מיקרון מציגה את העתיד: זכרונות GDDR6 במהירות מסחררת

Featured Replies

פורסם

את הזכרונות הגראפיים שאמורים להפוך לבחירה הבסיסית החדשה בדור כרטיסי המסך הבא ניתן להמהיר, כך מסתבר - לקצבים מרשימים במיוחד

לכתבה

פורסם

מגניב :) מקווה שחלקים אחרים לא יהפכו לצוואר הבקבוק כתוצאה מכך :)

פורסם

שום דבר לא מגניב! לא קראתי הכל רק וידאתי שאכן NVIDIA היא זו שמצויינת בכתבה בודאות. להזכירכם שום מילה על HBM או בשפה של NVIDIA זה נקרא "STACKED RAM" וזה מסתדר עם החשיבה ש VOLTA עולה המון כסף וכנראה לא מתאימה (עדיין לשוק הביתי. VOLTA אמורה להגיעה עם HBM ומאחר וזה נשמר לקצה העליון זה אומר שלא נראה VOLTA או HBM אצלינו בבית..... (שוב)! פשוט טוחנים וטוחנים עד FP האחרונה! _ (למזלי הפסקתי לרכוש כרטיסים אחרי 780TI עם הכוויה של ה680 ומאז רק יד שניה במחיר מקוצץ.... כי עוד מימי קדם אני מחכה ל VOLTA)

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

שום דבר לא מגניב! לא קראתי הכל רק וידאתי שאכן NVIDIA היא זו שמצויינת בכתבה בודאות. להזכירכם שום מילה על HBM או בשפה של NVIDIA זה נקרא "STACKED RAM" וזה מסתדר עם החשיבה ש Volta עולה המון כסף וכנראה לא מתאימה (עדיין לשוק הביתי. VOLTA אמורה להגיעה עם HBM ומאחר וזה נשמר לקצה העליון זה אומר שלא נראה Volta או HBM אצלינו בבית..... (שוב)! פשוט טוחנים וטוחנים עד FP האחרונה! _ (למזלי הפסקתי לרכוש כרטיסים אחרי 780TI עם הכוויה של ה680 ומאז רק יד שניה במחיר מקוצץ.... כי עוד מימי קדם אני מחכה ל VOLTA)

אם HBM יגיע רק לרמות העליונות זה אומר שאנוידיה תייעד אותו לכרטיסים המיועדים לתחנות עבודה מקצועיות ולסופר מחשבים. כלומר, תוך 10-20 שנה אולי נראה משהו דומה לשוק הביתי :) ואם כך, זה ממש לא משנה ולא כדאי להתבאס מזה. בכל מקרה, לאנוידיה יש בעיות אחרות שקשורות לצריכת חשמל - הדור המגיע עלינו לטובה של מעבדים הן מאינטל והן מ-AMD יהיו זללני אנרגיה רציניים. וזה ישפיע גם על שוק הכרטיסים הגרפיים בגלל שרמת הביצועים תקפוץ גם שם - אפילו אם AMD לא יוציאו שפן דוגמת רייזן מהכובע. ועם הביצועים מגיעה קפיצה בדרישות האנרגיה. כלומר, ספקים אימתניים יותר, צורך בקירור מסיבי יותר וכו' וכו'.

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

שום דבר לא מגניב! לא קראתי הכל רק וידאתי שאכן NVIDIA היא זו שמצויינת בכתבה בודאות. להזכירכם שום מילה על HBM או בשפה של NVIDIA זה נקרא "STACKED RAM" וזה מסתדר עם החשיבה ש Volta עולה המון כסף וכנראה לא מתאימה (עדיין לשוק הביתי. VOLTA אמורה להגיעה עם HBM ומאחר וזה נשמר לקצה העליון זה אומר שלא נראה Volta או HBM אצלינו בבית..... (שוב)! פשוט טוחנים וטוחנים עד FP האחרונה! _ (למזלי הפסקתי לרכוש כרטיסים אחרי 780TI עם הכוויה של ה680 ומאז רק יד שניה במחיר מקוצץ.... כי עוד מימי קדם אני מחכה ל VOLTA)

סערה בכוס מים. גיימרים לא צריכים HBM. זיכרון יקר ולא שימושי לצרכי הגיימינג של היום.

GDDR6 עם הגברה של עשרות אחוזים לעומת GDDR5 הוא מעולה לכרטיסי הדור הבא וזול ליצור מ-3 יצרניות שונות

פורסם

גיים אובר? או אולי game-uber? נראה לי שמועבר כאן תפוח אדמה לוהט תרתי משמע בין יצרני החומרה..... במקום לתאם רכיבים הם מגבירים פיתוחים נקודתיים .... זה לא מתאים והכוונה כפולה....- תראו מה עם לוחות האם קרה.... אז הזכרון יגדל ויהיה מהיר ... והפריים פר סכונד יזהיר... אבל בוק בוק יווצר איפה שהטא צוואר בקבוק ינעל אבוק....

פורסם

In a pure generation-on-generation test between the pro-level Pascal P100 and Volta V100 GPUs the newer Nvidia architecture is posting performance that is 132% faster than the last-gen chips. If we get anywhere near that level of performance boost from gaming applications Volta will be stunning. Realistically that's unlikely because these tests are based on Geekbench benchmarks, run in a Linux environment, using the specific CUDA API, and not Shadow of War at 4K.

פורסם

אני לא יודע על איזה 132% מדובר.

הוולטה הכי חזקה לצרכן הביתי (TITAN V) עם 5120 מעבדים לעומת אפילו הפסקל הלא הכי חזק? 30% שיפור בלחץ. וזה עם דרייברים שמתאימים לוולטה ככרטיס "גיימינג".

אין פה שיפור "טהור" לצערי. גם אנוידיה יודעת שהשיפור הזה לא מתאים לגיימינג, ולכן החליטה לוותר על השקת כרטיסי וולטה קטנים יותר בשביל שיפורים כה מינוריים. אנוידיה לא רוצה 30%, היא רוצה 60%+

https://uk.hardware.info/reviews/8071/15/the-first-volta-nvidia-titan-v-review-benchmarks-the-witcher-3-dx11

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים