עבור לתוכן

בקשר לפתיחת המכפלה במעבדי AMD

Featured Replies

פורסם

נגיד ואני קונה AMD2500\600\700 לא משנה איזה חדש, ואני רוצה לעשות לו OC ע"י שינוי מכפלה אז בחדשים המכפלה נעולה אבל יש לוחות שפותחים את הנעילה הזאת ואז אפשר לשנות את המכפלה זה אפשרי? ואיך עושים את זה?

מישהו יכול להגיד לי בדיוק באיזה לוחות אם המכפלה פתוחה? ואם זה נכון ואפשרי בכלל?

פורסם

לא שידוע לי שיש לוחות שעושים את זה... , אבל אם אתה אומר...

פורסם

אם המעבד מגיע פתוח, כל לוח החל מהKT133A ועד הKT600 יכול לשנות את המכפלות של המעבד.

כנ"ל לגביי הnForce וה nForce2.

אחרת המעבד נעול ותצטרך לפתוח אותו פיזית ע"י מדריכים.

פורסם

אין שום דרך בעולם לפתוח את המכפלה של הבארטונים , לפחות עוד לא גילו אחת...

פורסם
  • מחבר

תראו אני קניתי לפני שבועיים בערך מחשב חדש

AMD 2500+

עם לוח של אביט NF7-SL v2.0 nF2

ווקניתי אביט חוץ מהסיבה שהוא לוח טוב קניתי כי הבנתי שהוא פותח את הנעילה של המעבדים החדשים של AMD

והגיע המחשב והתקנתי הכל כמובן והכל בסדר והתחלתי עם הOC והמכפלה הייתה פתוחה ואני יכול לשנות אותה, עכשיו אני ראיתי את זה כמובן מאליו ועכשיו דיברתי עם מישהו שהוא טכנאי מחשבים שאמר שלי שכל המעבדים החדשים נעולים וזה נדיר שמעבד חדש אפשרי איתו לשנות מכפלה והוא לא שמע על משהו כמו לוח אם שפותח נעילה.

אז מה נכון?

יכול להיות שהמעבד שלי באמת נדיר? והמכפלה פתוחה? או שכמו שאני הבנתי לוחות של אביט אסוס וג'יגה בייט פותחות את הנעילה הזאת גם במעבדים נעולים בלי שום מדריך ושטויות.

פורסם

בטח נפלתה על מעבד עם סטפינג טוב וישן.

גם לי יש לוח כמו שלך ועם מעבד ברטון 2500XP בעל סטפינג גרועה (AQYFA 0345), ועם מכפלה נעולה.

כול המעבדים ששני הספרות האחרונות שלהם בסטפינג נע בין 0343 ומעלה, בעלי מכפלה נעולה, ואין שום לוח שיכול לפתוח אותם.

אבל יש מוד שגורם לחשוב שהוא ברטון נייד, ואז המכפלה נפתחת.

פורסם

בטח נפלתה על מעבד עם סטפינג טוב וישן.

גם לי יש לוח כמו שלך ועם מעבד ברטון 2500XP בעל סטפינג גרועה (AQYFA 0345), ועם מכפלה נעולה.

כול המעבדים ששני הספרות האחרונות שלהם בסטפינג נע בין 0343 ומעלה, בעלי מכפלה נעולה, ואין שום לוח שיכול לפתוח אותם.

אבל יש מוד שגורם לחשוב שהוא ברטון נייד, ואז המכפלה נפתחת.

מה שאתה מדבר אליו כבר לא אפשרי, נכון בהתחלה הייתה אפשרות לקצר פין במעבד וכך לגרום למעבד לחשוב שהוא מובייל, אבל AMD עלתה על זה וזהו זה בלתי אפשרי כיום. ובקשר לשאלה של פותח הת'ראד - אין שום לוח בעולם שיפתח לך בארטון נעול הלוח כן יאפשר פתיחת מכפלה אם המעבד לא נעול משמע יש לו סטפינג ישן וטוב, בעצם כל סטפינג שהספרות האחרונות נמוכות מ-43.

פורסם
  • מחבר

כבר מרחתי משחה טרמית ואני לא יכול עכשיו לדעת מה הסטפינג אבל קניתי אותו רק לפני שבועיים זה אפשרי עדיין שהמכפלה תהיה פתוחה?

העלתי כמה תמונות מהביוס סליחה על הגודל :\:

attachment.php?attachmentid=11855

attachment.php?attachmentid=11856

attachment.php?attachmentid=11857

attachment.php?attachmentid=11858

attachment.php?attachmentid=11859

attachment.php?attachmentid=11860

attachment.php?attachmentid=11861[img]http:

פורסם

נראה לי שיש לך טעות זה שבביוס אתה יכול לשנות לא אומר שהוא פתוח יכול להיות שאתה "משנה" יוצא מהביוס והמצב חוזר לקדמותו תתקין CPU-Z(יש במדור ההורדות באתר) ושאתה נכנס לווינדוס תבדוק שהמכפלה היא מה ששמת.

נ.ב תקטין את התמונות!!

פורסם
  • מחבר

טוב יצאתי טמבל..

תשכחו מהאשכול חחחח

פורסם

יש מעבדים שאפשר לפתוח בהם את המכפלה ידנית נכון? כמו xp 1800, זה מסובך?

אי אפשר לעשותאת זה גם במעבד כמו של פותח הנושא?

פורסם

אהה, אין את זה בארץ ממש.

אי אפשר לעשות משהו על המעבד כמו למרוח טיפקס על משהו שם או משהו כזה (משחה תרמית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים