עבור לתוכן

מחפש ראוטר שישדר לי 200 מגה (הוט)

Featured Replies

פורסם

ניטרלתי את הוויפי של ההוט בוקס...עד עכשיו הייתי 100 מגה והיה לי ראוטר שהגעתי איתו עד 70 מגה וזה היה סבבה הבעיה שעכשיו יש לי 200 ואני מחפש ראוטר שיוכל לשדר לי את המהירות הזו...

אשמח להמלצות :) 

פורסם

כל נתב מודרני מעל 1600AC  כמו tplink archer c9, dlink dir-880L

קח בחשבון שאמנם בקווי תקבל את מלוא המהירות ללא בעיה, באלחוטי זה תלוי בעוד גורמים וצפה לניסוי וטעייה

פורסם

מה? כל ראוטר מעל 200mb (כלומר כל ראוטר N300 ומעלה) אמור תיאורטית לספק את המהירות הזו. בפועל כנראה שצריך יותר אבל למה דווקא AC1600? 

נדמה לי שחישבת בטעות MB במקום MB כלומר 200MB * 8 = 1600Mb? 

לפותח הדיון: המהירות בפועל נובעת לא רק מטיב הראוטר ואי הפרעות באלחוט אלא תלויה גם במכשיר המתחבר. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

ברור לי שיש פרמטרים נוספים שמשפיעים על טיב השידור מהראוטר...

אני מעוניין פשוט לדעת מי על הנייר מסוגל בכלל להתמודד עם זה

פורסם
  • מחבר

יש עוד דגמים מומלצים?

פורסם

שווה לציין שראוטרים של AC, כאלה שכתוב עליהם מספרים כמו 1600, לא באמת מסוגלים להעביר את זה אלחוטית למכשיר יחיד. המספר שכתוב הוא חיבור של המקסימום ברשת 2.4Ghz והמקסימום ברשת 5Ghz אבל כל מכשיר בפועל יהיה מחובר רק לאחת מהרשתות ולא לשתיהן בו זמנית.

פורסם

כל ראוטר מודרני יהיה בסדר, אי אפשר להתחייב לך שיעבור 200 מגה בפועל אבל C7 נחשב ראוטר סולידי

פורסם

אני עם C7 מקבל באלחוטי (ב-5Ghz) בדיוק מה שאני מקבל במחשב שמחובר בכבל לראוטר.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הראוטר הזה LinkSYS EA7500 הלינק:

https://ksp.co.il/?uin=35574

קניתי אותו באמזון ב300 שקל במקום 900 בארץ...הוא טוב?

פורסם
ציטוט של Tomer Bilu

הוא טוב?

לפי הנתונים כן.
:nixweiss:

פורסם

מבחינת נתונים וביצועים על הנייר הוא טוב (יש הבדלים בין V1 ל 2 אך שניהם נראים בסדר). 

מבחינת ביצועים בפועל איני יודע. 

אישית לא קונה ראוטרים שלא ניתן להחליף את הקושחה שלהם לצד ג. 

הדיל בוודאי מוצלח. עכשיו נשאר רק להתפלל שלא יעוכב בכניסה לארץ בגלל התדרים אם קנית במשלוח לפה. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים