עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני במחיר נהדר, עכשיו באמאזון

Featured Replies

פורסם

מההההההה!!!!!! אתמול הזמנתי את ה־4TB ב־500 שקלים! אילו רק הייתי מחכה עוד יום...

פורסם

תזמין גם את זה. תמיד צריך נפח אחסון. לא תמיד יש מבצעים.....

פורסם

קודם כל תודה גדולה על העדכונים השוטפים של המבצעים. אבל לגבי כונן 3.5" זה כבר ממש מסורבל וכבד+חייב נקודת חשמל. היום הכוננים 2.5" עד 4TB הם זמינים במחיר דומה.וזה הופך את כונני ה 3.5" ללא רלוונטים.

פורסם

ואו מחיר מעולה, יש למישהו מושג איזה כונן נמצא בתוך wd אם זה כונן אחד או מספר כוננים? אני בשמחה אפטר מהמארז החיצוני :)

פורסם
ציטוט של gilka

קודם כל תודה גדולה על העדכונים השוטפים של המבצעים. אבל לגבי כונן 3.5" זה כבר ממש מסורבל וכבד+חייב נקודת חשמל. היום הכוננים 2.5" עד 4TB הם זמינים במחיר דומה.וזה הופך את כונני ה 3.5" ללא רלוונטים.

מקסימום 2.5 כרגע זה 5TB. מדובר על 8TB, מה שכתבת לא רלוונטי. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם
ציטוט של k534d

ואו מחיר מעולה, יש למישהו מושג איזה כונן נמצא בתוך wd אם זה כונן אחד או מספר כוננים? אני בשמחה אפטר מהמארז החיצוני :)

כוננים של WD הרבה פעמים עם בקר USB מולחם, לא יודע בקשר ל 3.5 אבל לא בטוח שיועיל לך

פורסם
ציטוט של nachum37

כוננים של WD הרבה פעמים עם בקר USB מולחם, לא יודע בקשר ל 3.5 אבל לא בטוח שיועיל לך

תודה :)

ראיתי ביוטיוב סרטן שמישהו פירק ובפנים היה מסדרה red, אני אישית חובב את ה blue 5400.

פורסם
ציטוט של nachum37

מקסימום 2.5 כרגע זה 5TB. מדובר על 8TB, מה שכתבת לא רלוונטי. 

נו באמת....אז תיקנה שניים של 4TB במחיר דומה וקיבלת 8TB קלילים ניידים וללא צורך בנקודת חשמל.

מה בדיוק לא רלוונטי???

https://www.amazon.com/Black-Passport-Portable-External-Drive/dp/B01LQQH86A/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1528718951&sr=1-1&keywords=WDBYFT0040BBK&dpID=41u14pVvuiL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

נערך על-ידי gilka

פורסם

אפשר גם 8 של 1TB. קלילים וללא חיבור לחשמל

מי שרוצה כונן גדול, רוצה כונן גדול, ויודע שזה דורש חיבור לחשמל.

המוצר לא מיועד להתנייד אלא לשבת בעמדה מחובר לנייח באופן קבוע / נייד מדי פעם. לכן מה שכתבת לא רלוונטי. 

מילא היה נפח זהה

נערך על-ידי nachum37

פורסם

ok אתה לגמרי לא מבין את "התמונה הגדולה"......למי שצריך כונן גדול אני מציעה לחשוב על אופציה אחרת שלדעתי עדיפה מכל הבחינות.+"לא לשים את כל הביצים בסל אחד". מקווה שעכשיו אתה מבין למה הגבתי לגבי ה2.5".

פורסם

את לגמרי לא מבינה למי מיועד המוצר. מי שלא רוצה לשים את כל ה 8TB שלו בסל אחד יכול לקנות 2 של 8TB, או NAS, או טוב מכך שרות גיבוי באינטרנט. 

פורסם

אצלי........................ הכל בחזייה. (חחח)

פורסם

2

נערך על-ידי k534d

פורסם

הזמנתי את ה-Seagate.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים