פורסם 2018 ביוני 97 שנים היי, אני מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב ולשם כך אני אצטרך לקנות מחשב נייד רציתי לדעת מה דעתכם על macbook pro (התקציב הוא פחות הבעיה) האם כדאי לקנות אותו כבר עכשיו או שכדאי להמתין עוד קצת עד לתחילת הלימודים (אולי צריכה לצאת גרסא חדישה יותר עד אוקטובר) איזה גודל של מחשב עדיף "15 או "13? תודה מראש
פורסם 2018 ביוני 97 שנים תקציב לא בעיה ? אז תקנה מק בוק. לגבי גרסה חדשה - קשה לדעת עם אפל. סביר להניח שיצא, אבל מתי ומה יהיה ההבדל בין הדגמים ? נערך 2018 ביוני 97 שנים על-ידי askme
פורסם 2018 ביוני 97 שנים מחבר ציטוט של askme תקציב לא בעיה ? אז תקנה מק בוק. לגבי גרסה חדשה - קשה לדעת עם אפל. סביר להניח שיצא, אבל מתי ומה יהיה ההבדל בין הדגמים ? ומה לדעתך לגבי המפרט כדאי לשפר? מעבד וזיכרון? אולי גם SSD
פורסם 2018 ביוני 97 שנים באמת אי אפשר לדעת עם אפל, אבל יתכן שכדאי לך להמתין, כי כרגע כל הגרסאות מבוססות מעבדי דור 6 ו 7, מה שאומר שהגרסאות הזולות יותר עם מעבדי U הם ליבות כפולות בלבד. אתה יכול לחפש את אלו היקרים עם מעבדי 7 HQ או להמתין מעט אם יצאו חדשים בקרוב. יש יסוד להניח שכך יקרה כיוון שהחידוש האחרון היה ב WWDC 2017 וב WWDC 2018 שהיה לאחרונה לא הוצג אף חידוש בתחום, ויש עוד סיבות לשמועות שיוצגו דגמים בקרוב. מתי בקרוב אף אחד לא יודע, יש שורה של כנסי אפל משוערים קרובים וכנראה באחד מהם. לא הייתי ממליץ לך לקחת גרסה עם פחות מ 256GB SSD, נדמה לי שאין פחות מ 8 אבל בכל אופן לא פחות מ 8GB RAM.
פורסם 2018 ביוני 107 שנים טוב. מנגד, אם באמת אין בעיה בתקציב, הנה, הנייד החדש של HP שבכותרת, תפור עבורך. גודל מסך אידיאלי, ביצועים, משקל וכו'. כמובן שאם "זונחים" את אפל ואין הגבלה על תקציב, או בוא נאמר 8-9 אלף ש"ח, יש הרבה דגים בים.
פורסם 2018 ביוני 107 שנים מחבר ציטוט של nachum37 באמת אי אפשר לדעת עם אפל, אבל יתכן שכדאי לך להמתין, כי כרגע כל הגרסאות מבוססות מעבדי דור 6 ו 7, מה שאומר שהגרסאות הזולות יותר עם מעבדי U הם ליבות כפולות בלבד. אתה יכול לחפש את אלו היקרים עם מעבדי 7 HQ או להמתין מעט אם יצאו חדשים בקרוב. יש יסוד להניח שכך יקרה כיוון שהחידוש האחרון היה ב WWDC 2017 וב WWDC 2018 שהיה לאחרונה לא הוצג אף חידוש בתחום, ויש עוד סיבות לשמועות שיוצגו דגמים בקרוב. מתי בקרוב אף אחד לא יודע, יש שורה של כנסי אפל משוערים קרובים וכנראה באחד מהם. לא הייתי ממליץ לך לקחת גרסה עם פחות מ 256GB SSD, נדמה לי שאין פחות מ 8 אבל בכל אופן לא פחות מ 8GB RAM. ציטוט של askme טוב. מנגד, אם באמת אין בעיה בתקציב, הנה, הנייד החדש של HP שבכותרת, תפור עבורך. גודל מסך אידיאלי, ביצועים, משקל וכו'. כמובן שאם "זונחים" את אפל ואין הגבלה על תקציב, או בוא נאמר 8-9 אלף ש"ח, יש הרבה דגים בים. אני חושב ללכת על SSD 256GB 16GB RAM השאלה שלי האם כדאי לשדרג את המעבד נערך 2018 ביוני 107 שנים על-ידי Nadav Shaked
פורסם 2018 ביוני 107 שנים לשדרג יחסית למה ? אודה לך אם לא תכתוב מברקים וגם תקפיד על הגיה של מה שאתה כותב.
פורסם 2018 ביוני 107 שנים ציטוט של nachum37 אתה יכול לחפש את אלו היקרים עם מעבדי 7 HQ או להמתין מעט אם יצאו חדשים בקרוב. כן. רק אלו עם הליבה המרובעת שווים קנייה כעת. נערך 2018 ביוני 107 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2018 ביוני 107 שנים מחבר ציטוט של askme לשדרג יחסית למה ? אודה לך אם לא תכתוב מברקים וגם תקפיד על הגיה של מה שאתה כותב. ציטוט של nachum37 כן. רק אלו עם הליבה המרובעת שווים קנייה כעת. מהמעבד הזה: 2.8GHz quad-core Intel Core i7 Turbo Boost up to 3.8GHz למעבד הזה: 3.1GHz Quad-core Intel Core i7 Turbo Boost up to 4.1GHz בתוספת של כ1400שח
פורסם 2018 ביוני 107 שנים אני לא חושב שזה מצדיק 1400 שקל, אבל אהיה יותר חכם אם תכתוב את דגמי המעבדים, 8550, 7700HQ וכו' ויותר חשוב, באילו ניידים הם מותקנים. כי מעבד על הנייר זה נחמד, אבל לא מעט פעמים היצרן מסרס את ביצועי המעבד עד כדי כך שאתה מקבל ביצועים של רמה מתחת.
פורסם 2018 ביוני 107 שנים מחבר ציטוט של askme אני לא חושב שזה מצדיק 1400 שקל, אבל אהיה יותר חכם אם תכתוב את דגמי המעבדים, 8550, 7700HQ וכו' ויותר חשוב, באילו ניידים הם מותקנים. כי מעבד על הנייר זה נחמד, אבל לא מעט פעמים היצרן מסרס את ביצועי המעבד עד כדי כך שאתה מקבל ביצועים של רמה מתחת. ככול הנראה אם אקנה אז ארכוש מארה"ב או מ iStore בארץ https://www.istoreil.co.il/mbp1528tb זה הדגם שאני מתעניין בו ושם אפשר לשדרג את המעבד אני לא רואה שם איזשהו פירוט על המעבד מעבר למה שכתבתי אשמח אם תוכל להיכנס לקישור ולעזור לי בכך
פורסם 2018 ביוני 107 שנים אהה אז אתה נשאר עם מאקבוק ! נו, יופי לך. כאן נפרדות דרכינו, כי אין לי שמץ של מושג בחירטוטים של אפל, אעלק מהדורת סתיו עם השד יודע מה בפנים ושאר טרמינולוגיית מאמבו ג'אמבו במקום נתונים ברורים. על כן, מקווה שמי שמבין בזה יוכל לעזור לך הרבה יותר טוב ממני. אין לי לא כח ולא עצבים לטרמינולוגיות של אפל. בהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.