עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד 5K למשחקים בעיקר אבל חשוב שיראה נורמאלי

Featured Replies

פורסם

בס"ד

היי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים, אבל יש אופציה לקנות באילת וגם אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל אין לי גם בעיה לבזבז את כל התקציב אבל לא להוסיף על דברים מיותרים.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד סביבות ה5,500 אם השינוי אכן יהיה שווה את זה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב הראשי שלי, מבחינת משחקים, צפיה בסדרות / סרטים, עבודה משרדית, וייתכן שבעתיד גם מעט עריכה גראפית, וכמובן גם ללימודים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני רוצה אופציה לשחק הכל, לא חייב להיות בהגדרות מקסימליות, אבל לפחות שיריץ על MEDIUM ב60 FPS.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מעדיף משהו בסביבות ה15 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לכמה שיותר גבוהה, אבל MEDIUM ב60 FPS גם יהיה מעולה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה, אך אם מגיע כבר עם התקנת WINDOWS זה יכול להיות נחמד.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין לי איזשהי העדפה לחנות מסוימת, אבל הקנייה של המחשב תוכל להיות באילת במידה ואכן הדגם ימכר בחנויות באילת במחיר זול יותר, אין לי גם בעיה להזמין מהאינטרנט.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עוד כחודשיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני לא ממש מבין בשדרוג של מחשב נייד אבל אם יש אופציה לשדרג אז עדיף.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מאוד חשוב לי שהמחשב יראה כמו מחשב רגיל, למחשבי גיימינג יש נטייה לעיצוב מפלצתי ואני לא אוהב את זה, הייתי מעדיף מחשב שיראה כמו מחשב רגיל, עדיף שיהיה דק ככל שניתן. לא חשוב לי יותר מדי המקלדת והעכבר שמובנים במחשב נייד כי בכל מקרה למשחקים אני ככל הנראה אשתמש או בשלט או במקלדת ועכבר חיצוניים.

תודה רבה מראש למי שיוכל שיעזור :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

משחקים מודרניים מדיום 60fps זה דרישה לא כזו פשוטה כמ שעשית ממנה. בא נאמר שאין לך מה לחפש פחות מ 1050ti ורצוי 1060. 

קצת בעיה מבחינת הנראות, בתקציב הזה יש ניידי גיימינג בינוני-קל שלא נראים מאוד אלגנטי. 

תבדוק על Dell 7577 שהוא נייד גיימינג אבל נראה פחות אלגנטי, עם 1050ti

ויש גם Dell Vostro 7570 עם 1060 שנראה הרבה יותר אלגנטי אבל יותר עסקי ממשחקים, אני מניח שזה מתבטא בקירור למשל

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

משחקים מודרניים מדיום 60fps זה דרישה לא כזו פשוטה כמ שעשית ממנה. בא נאמר שאין לך מה לחפש פחות מ 1050ti ורצוי 1060. 

קצת בעיה מבחינת הנראות, בתקציב הזה יש ניידי גיימינג בינוני-קל שלא נראים מאוד אלגנטי. 

תבדוק על Dell 7577 שהוא נייד גיימינג אבל נראה פחות אלגנטי, עם 1050ti

ויש גם Dell Vostro 7570 עם 1060 שנראה הרבה יותר אלגנטי אבל יותר עסקי ממשחקים, אני מניח שזה מתבטא בקירור למשל

כשראיתי BENCHMARKS עושה רושם שהGTX 1050 TI לא ממש סוחב על LOW שלא לדבר על מדיום, הוא נע על FPS של בערך 30 שזה די מאכזב בלשון המעטה, הוא "מריץ" משחקים אבל זה לא ממש כיף לשחק על FPS כזה נמוך.

למעשה רק מGTX 1060 והלאה יש באמת שיפור בביצועים.

חיפשתי המון ומצאתי את הדגם הזה.

http://www.dell.com/en-us/member/shop/dell-laptops/new-dell-g3-15-gaming/spd/g-series-15-3579-laptop/dncwgf426s?ref=693_tnt_prodTitle&selectionState=eyJGUHJpY2UiOjk0NC45OSwiT0MiOiJkbmN3Z2Y0MjZzIiwiUXR5IjoxLCJNb2RzIjpbeyJJZCI6NTcyLCJPcHRzIjpbeyJJZCI6IkZHMDAwOSJ9XX1dfQ%3D%3D

הוא גם נראה טוב וגם עם GTX 1060.

אבל אני לא ממש מבין בדברים שצריך לחפש בלפטופ כמו למשל פרטים על המסך, סוללה, מהירות מעבד ודברים כאלה.

פורסם

אתה צודק לגבי 1050, כתבתי על 1050ti שכן קצת סוחב יותר. צודק גם שכדאי 1060. בכל אופן צירפתי דגם עם 1060. 

המחשב שצירפת אכן נראה טוב, וגם עם מעבדי דור 8 החזקים יותר. אבל ראשית מדובר על 1060maxq צריך לבדוק אם הוא חזק כמו ה 1060 הרגיל, וגם נראה שמדובר על סדרה חדשה לגמרי (אני משער שמיועדת להחליף את Inspiron gaming המבלבלת), צריך לחכות לביקורת וגם תצטרך להביא לארץ מאמזון כנראה. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

אתה צודק לגבי 1050, כתבתי על 1050ti שכן קצת סוחב יותר. צודק גם שכדאי 1060. בכל אופן צירפתי דגם עם 1060. 

המחשב שצירפת אכן נראה טוב, וגם עם מעבדי דור 8 החזקים יותר. אבל ראשית מדובר על 1060maxq צריך לבדוק אם הוא חזק כמו ה 1060 הרגיל, וגם נראה שמדובר על סדרה חדשה לגמרי (אני משער שמיועדת להחליף את Inspiron gaming המבלבלת), צריך לחכות לביקורת וגם תצטרך להביא לארץ מאמזון כנראה. 

יש גם דגמי G5 וG7 והאמת שלא ממש הבנתי מה ההבדל בין ה3 דגמים האלה חוץ מהעיצוב.

איך המחשב ששלחתי מבחינת סוללה? משקל? רעש?

פורסם

אי אפשר באמת לדעת עד שתגיע ביקורת מאתר אמין כמו notebookcheck

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

אי אפשר באמת לדעת עד שתגיע ביקורת מאתר אמין כמו notebookcheck

ראיתי שזה דגם ממש חדש מסתבר ורק לפני כמה שבועות DELL התחילו לשווק אותו לחנויות.

דרך אגב יש עליו כבר גם מידע באתר של דל בארץ http://www.dell.com/il/p/g-series-15-3579-laptop/pd?ref=PD_OC

לגבי BENCHMARK למשחקים ראיתי באתר שאמרת

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-1060-Max-Q-GPU-Benchmarks-and-Specs.224734.0.html

זה יותר נמוך מהGTX 1060 הרגיל אבל זה עדיין סבבה, במיוחד בהתחשב בזה שרוב הדגמים עם ה1060 הרגיל נראים כמו מפלצות וזה נראה כמו מחשב נייד רגיל שזה באמת הדבר שהיה לי הכי חשוב.

השאלה היא תוך כמה זמן האתר הזה מפרסם ביקורות בדרך כלל לדגמים חדשים?

בעיקרון אני מתכנן לקנות רק עוד חודשיים, עד אז הם אמורים כבר לפרסם?

פורסם

בהחלט יש מצב, אני חושב שברגע שמשווק כלשהו שולח להם הם בודקים

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

בהחלט יש מצב, אני חושב שברגע שמשווק כלשהו שולח להם הם בודקים

ומעבר אליו יש אולי עוד דגמים שאתה מכיר?

פורסם
ציטוט של nachum37

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

מבחינת התחום של AMD אין משהו מעניין?

שמעתי שעם המעבדי RYZEN הם חזרו לשוק ניידים אבל לא ממש ראיתי מחשבים ניידים עם זה כשחיפשתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים