עבור לתוכן

מחפש המלצה לרכזת 8 פורט מומלצת ואיכותית...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בבית כרגע 2 רכזות של 4 פורטים כל אחת סך הכל 8 פורטים בכללי.

אני רוצה לקנות רכזת אחת של 8 יציאות על מנת שיהיה פחות התנגשויות וגם למנוע קצב העברה איטי בין הרכזות לראוטר

אשמח להמלצה לרכזת 8 פורטים אם ממש ממש אין משהו איכותי אפשר ללכת גם על 16 פורטים.

אני מחפש רכזת שלא צריך להגדיר אותה זאת אומרת שתהיה plug and play מחברים מוצרים והיא מחלקת כתובת IP אוטומטית בלי צורך בהגדרות כאלה ואחרות...

אשמח לכל העוזרים והמייעצים תודה מאור...

פורסם

- כתובות ip מחולקות על ידי הנתב לרכזת (switch) אין שום השפעה בעניין

- על איזה התנגשויות אתה מדבר ולמה אתה חושב שמעבר לרכזת אחת יפתור משהו?

- שתי רכזות מאפשרות לחבר שני חיבורים לראוטר ככה שעקרונית התקשורת עם הראוטר יכולה להיות במהירות כפולה מאשר עם רכזת אחת. ככה או ככה נדיר שקצב ההעברה בין הרכזת לראוטר הוא זה שמגביל את המהירות.

- האם הציוד שיש לך (גם הראוטר וגם הרכזות) תומך במהירות גיגהביט או רק 100 מגהביט?

בסופו של דבר אין ממש המלצות כי כל הרכזות הלא מנוהלות הן די אותו דבר, לא תמצא דגם שנותן ביצועים משמעותית שונים מהאחרים.

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעייתי אצלי

חיבור הראוטר יושב בחדר שינה של אחותי, משם יש כבל רשת שעובר לארון תקשורת/חשמל

ששם כמובן הוא מחובר לרכזת וממנו יוצא עוד כבל לרכזת השנייה זאת הבעיה

ולכן אני מעדיף לחבר רכזת בודדת של 8 חיבורים ולמנוע סתם איטיות או דילאי קטן שאני מרגיש כי שרכזת מחוברת לרכזת והראוטר צריך לעבוד מול שניהם אבל בתצורה של אחד מחובר לשני זה יוצר לפעמים איטיות אפילו בפתיחת דפים רגילים של אינטרנט אני אחפש רכזת של8 יציאות סבירה תודה...

פורסם

יתכן שזה רק בהרגשה שלך ייתכן שלא, אבל כנראה שהבעיה לא נובעת מעצם שרשור הרכזות. בארגונים גדולים לקוח קצה יכול להיות אחרי כמה וכמה רכזות, ללא בעיה. 

יכול להיות שהציוד מיושן (למשל הרכזות ו\או הראוטר רק  100mb) או שהראוטר חלש (לא כל ראוטר מחזיק בכבוד 8 פורטים + אלחוטיים, בפרט אם הצ'יפים לא נפרדים). 

יכול להיות גם שאחד מהכבלים בדרך לא תקין (למשל הכבל שמשרשר לאחת הרכזות או למחשב שלך). 

הייתי ממליץ לך לבדוק את כל הנתונים הנ"ל לפני שאתה קונה סוויצ' חדש, זה מוצדק רק במקרה שהקיימות 100mb.

פורסם
  • מחבר

אני סבור שהרכזות 100MB כי הם מה שיס נותנים אז לדעתי זה הזבל הזול...

ולכן אני מעדיף לקנות אחת טובה שתיהיה שם ותעבוד כמו שצריך.

לגבי הכבלי רשת בכל הבית לא חושב שהם הבעיה כי הם יחסית שנה בשימוש וחיברו אותם בהתקנה של הכבלים בבית לפני פחות משנה כמובן גם יס

לגבי הראוטר זה של בזק בין לאומי אני יודע שאני צריך לקנות אחד יותר טוב אבל מעדיף להתחיל מרכזת כי זה עניין של גג 150 שקל בטח לא?

פורסם

בא נבדוק את זה רגע מה הדגמים של הרכזות? 

לגבי הכבלים זה לא משנה מתי הם הותקנו, אם הם דפוקים הם דפוקים. מספיק כבל אחד דפוק בין רכזת לרכזת 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים