עבור לתוכן

בקשה\המלצה למחשב נייד לתואר במדעי המחשב - תכנות

Featured Replies

פורסם

היי חיפשתי פה דיונים דומים אבל כל הקישורים לא עובדים אז אשמח לעזרה

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות במסגרת תואר ראשון במדמח

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio מאמין שגם מכונות וירטואליות וכל מה שרלוונטי לתואר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הייתי רוצה עזרה ממי שמבין - אם עדיף אובונטו או פשוט ווינדוס למטרת התואר

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באר שבע

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד אוקטובר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעדיף מקלדת מלאה אבל אם זה בא על חשבון מחשב עדיף ממנו במידה, אפשר להתפשר על רגיל.

*אני אוהב לעבוד הרבה במקביל, הרבה לשוניות וכו'

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? זכרון ראם במידה ואצטרך

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 

רציתי לדעת אם I7 זה אובר קיל בשביל מחשב עם הדרישות שלי או שI5 מהדור החדש מספיק.

SSD 256 או 128 עם קשיח נוסף רגיל

תודה מראש.

פורסם

ה I5 גם יהיה טוב, 8 ג'יגה זיכרון. עדיף 16 אבל לא חושב שיש בתקציב.

לתואר במדמח עדיף ווינדוס. SSD לך על 256, בלי קשיח.

מה שלדעתי ומניסיון כדאי לך לשים לב אליו זה הגודל הפיזי של הלפטופ, משקל, והסוללה.

זה יותר יתאים לדעתי: http://www.b-student.co.il/Product/36156884/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5471--i5-8250U-256GB-SSD--8GB---מסך-14-3Y--Windows-10

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה, 

מבחינת מפרט בין מה שצירפתי פה לבין שלך - אני רואה שההבדל הוא "רק" בגודל מסך והמשקל בגלל זה. יש עוד הבדל? 

אם אני רוכש בנפרד עוד RAM 8GB DDR4 2400MHZ בנניח 400 ש"ח - זה יבטל לי את האחריות על המחשב? או שאני צריך לקנות הרחבה דרך הספק עצמו?

תודה.

פורסם

מבחינת המפרט אין הבדל, אבל יהיה לך יותר נוח להסתובב איתו ולסחוב אותו בלימודים.

למה לך להתעסק, אם ה 8 לא יספיק אז תוסיף בעתיד. לא יודע בקשר לאחריות, תשאל אותם. המלצתי על 16 כדי שבעתיד המחשב יהיה יותר רלוונטי.

נכון להיום 8 מספיק.

פורסם

תסתכל גם על Thinkpad E480, בשדרוג אחריות 3 שנים עי ibm אתר לקוח יוצא אותו מחיר. פחות יפה אבל מאוד נוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים