פורסם 2018 במאי 267 שנים שלום. יש לי נגן MP3 עם הקלטות מאוד חשובות. \חיבור הUSB נשבר, ואני חושש לנסות לתקן בעצמי. (קניתי בebay מחברים חדשים) יש למישהו המלצה על מקום / מישהו מקצועי שיוכל לתקן לי? כמה דבר כזה אמור לעלות? תודה.
פורסם 2018 במאי 277 שנים +1 אני ממליץ לך לבדוק מול עצמך כמה ההקלטות שוות לך. אם אובדנן קשה מנשוא לך למעבדה מקצועית שמתמחה בשחזור מזיכרון flash, למרות שזה כנראה יהיה יקר בהרבה ויתרו שתצטרך לשלוח לחול (בכלל לא בטוח שיש בארץ). נ.ב. אני חושב שיש אפליקציות הקלטה עם גיבוי לענן, אם אתה מתעתד להמשיך להקליט יכול להיות ששווה לך להקדיש סמארטפון ישן למטרה זו.
פורסם 2018 במאי 287 שנים מחבר ההקלטות לא מאוד חשובות לי, אבל הנגן חדש, ותקין לחלוטין. הוא נדלק עדיין, כי לא נגמרה הסוללה, ורק השקע נשבר. אני יכול לנסות לתקן בעצמי, אבל חבל לי על ההקלטות אם לא אצליח, אז חשבתי שאם מישהו מקצועי יוכל לתקן לי (עד 100 ש"ח), אשקיע את הכסף. זה תיקון שאמור לקחת 5 דקות.
פורסם 2018 ביולי 257 שנים צר לי אבל אני לא חושב שמישהו מקצועי יקח עבודה כזו בסכום של 100 ש"ח זה לא מוצר נפוץ שמתקנים במעבדות תיקונים (אני מניח שלמעבדת תיקון סלולרים יהיה כזה שקע) ולכן יגבו ממך סכום שגובים עבור החלפת שקע טעינה בטלפון סלולרי... אם בכלל יסכימו לתקן כזה דבר ... אני לא עוסק בזה בתור מקצוע אבל אלקטרוניה זה תחביב די רציני אצלי אז אם אתה נמצא באיזור אשדוד אני מוכן לעזור ולנסות להחליף את השקע (ללא תשלום כמובן)
פורסם 2018 באוגוסט 17 שנים אני דר בעזריקם ... 10 דק נסיעה מאשדוד (אני כותב אשדוד כי מושבים קטנים לא אומרים הרבה לאף אחד מבחינת מיקום בארץ)
פורסם 2018 באוגוסט 17 שנים באזור אשדוד יש את http://comp-master.co.il/העבודות-שלנו/ עושה רושם שהבחור יודע מה הוא עושה , דבר איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.