פורסם 2018 במאי 37 שנים הי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד, חזק עם כרטיס מסך ייעודי. רצוי: מסך 15.6, זיכרון: לפחות 16GB, מעבד: i7, אחסון: שיכלול ssd, רזולוציה: לפחות 1920x1080. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ומשחקים לפעמים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pycharm ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MS Flight Simulator, command & conquer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה, אם אפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד שבוע, שבועיים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כרטיס מסך למשחקים 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? קצת, אם אפשר 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מועמד אפשרי ומועדף כרגע: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=963818 בתודה, ערן.
פורסם 2018 במאי 137 שנים השאלה היא כמה עדיפים משחקים על פני דברים אחרים במקרה הזה. בתקציב שלך כן קיימים ניידים עם GTX 1060, אבל שאר המפרט יחסית צנוע (קרי 8GB RAM וכו) תוספת הביצועים תהיה אדירה במשחקים ובעצם כל דבר תלת מימדי על חשבון הדברים האלה.
פורסם 2018 במאי 137 שנים העניין הוא שצריך לחרוג עוד טיפונת ויש לך בערך הכל. הנה דוגמה למחשב שאני אישית הייתי שוקל ברצינות http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=21540 זיכרון, אחסון מהיר, וכרטיס GTX 1060 עם מעבד i7 קומפלט בלפטופ. נראה טוב.
פורסם 2018 במאי 137 שנים מחבר אישית, יש לי קצת סלידה מ-Dell. אני לא פוסל אותם לגמרי כרגע, פשוט מעדיף שלא. מה דעתך / דעתכם על המחשב הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=943876 ??
פורסם 2018 במאי 137 שנים אישית, לי יש המון סלידה מלנובו, לא כי נתקלתי בתקול בודד בסדרות האלה. יותר כמו גבעה . איכות הלוחות המודפסים, ההלחמות והבניה בכלל אצלם היא בגדר בדיחה רעה. הלפטופ הזה נראה גם נחות טכנית מהדל. כונן SSD פצפון, משקל עצום
פורסם 2018 במאי 137 שנים ציטוט של djelectric אישית, לי יש המון סלידה מלנובו, לא כי נתקלתי בתקול בודד בסדרות האלה. יותר כמו גבעה . איכות הלוחות המודפסים, ההלחמות והבניה בכלל אצלם היא בגדר בדיחה רעה. כל כך מסכים איתך , שנים עם הסידרה העסקית (והיקרה) שלהם. כולם אבל כולם בלי יוצא מן הכלל התקלקלו בצורה כזאת או אחרת
פורסם 2018 במאי 137 שנים מחבר דבר ראשון, תודה רבה על התגובות ועל העזרה. אני מאוד מעריך את זה. דבר שני, ממש לפני סגירת ההחלטה, האם ללכת על המחשב הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=980275 ??
פורסם 2018 במאי 137 שנים מעניין מה גורם לו לעלות 85 שקל יותר מזה שהמלצתי בקישור, הוא נראה זהה לחלוטין. בכ"מ הוא נראה טוב לדעתי, ומסמן וי בכל הדרישות שלך
פורסם 2018 במאי 147 שנים ציטוט של lompy כל כך מסכים איתך , שנים עם הסידרה העסקית (והיקרה) שלהם. כולם אבל כולם בלי יוצא מן הכלל התקלקלו בצורה כזאת או אחרת ThinkPad T מתקלקלים? אחרי כמה שנים של שימוש? מה עשית להם? החלפתי עכשיו T420 שעובד כבר מ 2011 וכוחו עוד במותניו, לפניו היו לי T430 ו 440p, גם הם לא צייצו, ועל T450 שפכתי כוס תה רותח ענק 600 מל שהמשיך לעבוד תוך כדי! הנזק היחיד שדרש תיקון היה החלפת מקלדת. אגב יש לי חבר שברשותו T60 שאמנם כבר לא בשימוש, אבל עדיין עובד. מ 2006. נערך 2018 במאי 147 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2018 במאי 147 שנים כוחות עובדי IBM לשעבר שמרו עליך. היום אין יותר שומרי סף. גם סדרת Thinkpad הקדושה התחילה לאכול בשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.