פורסם 2018 באפריל 207 שנים שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעיקר לצורך מסחר בשווקים פיננסיים. כמובן שהוא ישמש גם לשאר הדברים הבסיסיים. מסגרת התקציב - אין מסגרת מסויימת, העיקר איכות החומרה, אך אין צורך בחומרה יקרה ומיותרת במסגרת השימוש שלי. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב יחובר למסך איכותי, ברזולוציה מינימום של 2K בגודל 25-27 אינץ'. בנוסף, רציתי לברר את עניין חסכון המקום. האם במסגרת הצרכים שלי אני חייב מארז רגיל או שניתן להסתפק במארז קטן או אפילו במיני PC? תודה נערך 2018 באפריל 207 שנים על-ידי d10
פורסם 2018 באפריל 217 שנים מה זה אומר "מסחר בשווקים פיננסיים"? עבודה על תוכנות מסויימות? דרך דפדפן האינטרנט? אתה צריך גם מסך?
פורסם 2018 באפריל 217 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- מה זה אומר "מסחר בשווקים פיננסיים"? עבודה על תוכנות מסויימות? דרך דפדפן האינטרנט? אתה צריך גם מסך? כן, זה עבודה עם תוכנות של גרפים, תוכנות עצמאיות וגם דרך דפדפן. מדובר גם על פתיחה של חלונות רבים במקביל של אתרים שונים בדפדפן. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר, ללא השתהויות וכמו שהדגשתי, כמה שיותר שקט. אני צריך גם מסך IPS איכותי, ברזולוציה של מינימום 2K בגודל 25-27 אינץ'. נערך 2018 באפריל 217 שנים על-ידי d10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.