פורסם 2018 באפריל 67 שנים ברגע שאני מפעיל וורד, אני מקבל הודעה על בעיה והיישום נסגר. לאחר מכן מתקבלת הודעה נוספת לפיה "חלונות" יודיע לי על פתרון זמין, אבל איני מקבל כל פתרון. כרגע, לא יכול להפעיל וורד. מדובר באופיס 2016 על חלונות 10 (התכנות עם רשיון מקורי). מה עושים?
פורסם 2018 באפריל 67 שנים תנסה לבצע תיקון של ההתקנה של אופיס. בהגדרות המערכת > אפליקציות ותכונות איפה שמופיע אופיס יש אפשרות לבצע תיקון (ערוך).
פורסם 2018 באפריל 67 שנים מחבר בהגדרות של איזה מערכת? מערכת ההפעלה (ואיפה בדיוק) או מערכת אופיס (שאז אני מתבקש להתקין האופיס מחדש..)?
פורסם 2018 באפריל 67 שנים מחבר מצטער, התיקון (קצר וארוך) לא צלח. קיבלתי הודעה על Error Code 30088-4. יש מאמרים בעברית איך להתגבר על זה?
פורסם 2018 באפריל 117 שנים לא. התיקיות שמורות בשרת. איזה חשבון מייל יש לך? ניסית להפעיל את הוורד במצב בטוח? אם לא תנסה ותעדכן.
פורסם 2018 באפריל 117 שנים ציטוט של blackhawk התיקיות שמורות בשרת. לא תמיד נכון - יש כאלה שעובדים על POP\SMTP עם קובץ PST מקומי - אני מסכים שזו שיטה מיושנת אבל עדיין צריך לקחת בחשבון בלי קשר לגבות את הקובץ.
פורסם 2018 באפריל 117 שנים מחבר ציטוט של blackhawk בגלל זה הוספתי ושאלתי איזה חשבון מייל יש לו אני עובד עם ג'ימייל בתצורת IMAP. איך אני פותח וורד במצב בטוח ואם פתחתי כך, מה לעשות? הסרה והתקנה מחדש של האופיס גם היא לא עזרה.
פורסם 2018 באפריל 117 שנים לפני הסרה ותיקון לבצע את ההוראות -> https://templates.openoffice.org/en/template/error-code-30088-4-how-fix-guide-office "תרגום" הקישור בעזרת גוגל -> https://goo.gl/K4BFh6 בנוסף לבדוק שאין הגדרות PROXY בהגדרות האינטרנט באפשרויות אינטרנט כרטיסייה "חיבורים" הגדרות רשת - העזר בתמונה.
פורסם 2018 באפריל 127 שנים ציטוט של ilanb0 איך אני פותח וורד במצב בטוח ואם פתחתי כך, מה לעשות? start - run - winword /safe לגבי מה לעשות אם הבעיה לא מתרחשת שם אז יכול להיות שתוספים\הגדרות\תבניות מפריעים לך - זה לא פתרון אלא דיבוג.
פורסם 2018 באפריל 137 שנים מחבר ציטוט של none77 תתקשר לתמיכה של מיקרוסופט הם יעזרו בחפץ לב, אבל תמורת מנוי שנתי של כ - 350 ש"ח..
פורסם 2018 באפריל 137 שנים מחבר ציטוט של gabriel6 start - run - winword /safe לגבי מה לעשות אם הבעיה לא מתרחשת שם אז יכול להיות שתוספים\הגדרות\תבניות מפריעים לך - זה לא פתרון אלא דיבוג. אוקיי, מה אני אמור לעשות אחרי שנכנסתי לוורד במצב בטוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.