עבור לתוכן

חיפוש ערך במחשב שבו מותקנים מספר כוננים

Featured Replies

פורסם

עובד עם חלונות 10 וכונן SSD בתור כונן C.

אולם יש לי שני כוננים נוספים, כל אחד מחולק וירטואלית לשניים, ובכוננים הללו גם מידע שחשוב לי.

כרגע, אם אני מחפש מידע כלשהו שנמצא על אחד הכוננים, אני נאלץ לחפש בכל כונן בנפרד.

האם יש דרך לחפש מידע מסוים בכל הכוננים בפעם אחת?

פורסם

תוסיף את המיקומים שאתה מעוניין לאינדקס. 

פורסם

1. העצה של nachum37 טובה , החיפוש המובנה של מערכת הפעלה צריך להיות מספיק טוב ברגע שאתה מוסיף את הכוננים לאינקס חיפוש שלך.

2. גוגל דסקטופ לא הייתי מתקין , גם כבד וגם מרגל אחריך.

3. אם בכל זאת אתה רוצה , יש תוכנה מעולה בשם Everything שאני זוכר עוד מימי ה XP (לפחות היא היתה בזמנו)

http://www.voidtools.com/downloads/

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

תוסיף את המיקומים שאתה מעוניין לאינדקס. 

איך אני יוצר את האינדקס?

אפשר לקבל הנחיות step by step?

פורסם
ציטוט של lompy

אם בכל זאת אתה רוצה , יש תוכנה מעולה בשם Everything שאני זוכר עוד מימי ה XP (לפחות היא היתה בזמנו)

תוכנה מעולה שעובדת גם היום בוינדוס 10, אם ידוע שם הקובץ היא מוצאת אותו באופן מיידי, וניתן להגדיר חיפוש בכל הכוננים ביחד

פורסם

כן , לא יודע איך התוכנה הזאת עובדת , אבל אני זוכר שישר אחרי ההתקנה היא מוצאת כל קובץ , לא צריכה לסרוק ולאנדקס את כל המחשב כמו בתוכנות אחרות.

פורסם

היא גם לא חייבת התקנה - יש גירסת portable

פורסם
ציטוט של ilanb0

איך אני יוצר את האינדקס?

לוח הבקרה

אפשרויות יצירת אינדקס

שנה

*סמן את כל המיקומים שברצונך לכלול*

אישור

סגור

יש לזה מחיר מסוים - שימוש רב יותר בדיסק (לא חושב שזה משמעותי כיום)

כמו כן עדכון האינדקס יקח זמן רב יותר. אמנם בדרך כלל זה אמור להתחיל רק ב Idle, אבל לעתים אתה עלול להתקל בזה פועל. 

סימון תיקיות שאין לך צורך בהן יזבל את תוצאות החיפוש. 

לכן אני מציע שלא תסמן את כל קבצי המערכת והתוכנות בכונן C אלא רק את התיקיות שאתה באמת צריך.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

לכן אני מציע שלא תסמן את כל קבצי המערכת והתוכנות בכונן C אלא רק את התיקיות שאתה באמת צריך.

דווקא לא כונן C מעניין אותי, כי הוא חדש ואין עליו כלום חוץ ממערכת ההפעלה. אותי מעניין הכונן הנוסף שמחולק אצלי ל - D ול-F.

האם הדרך שהצעת היא מתאימה כדי לחפש בהם ביחד?

פורסם

אני חושב שכן. לנסות אתה בוודאי יכול.

סמן שתי תיקיות מכוננים נפרדים (קטנות, כדי שלא תצטרך להמתין לסיום יצירת האינדקס) ותראה אם אתה מצליח למצוא קבצים משניהן.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

אני חושב שכן. לנסות אתה בוודאי יכול.

סמן שתי תיקיות מכוננים נפרדים (קטנות, כדי שלא תצטרך להמתין לסיום יצירת האינדקס) ותראה אם אתה מצליח למצוא קבצים משניהן.

אוקיי,

הבנתי איך אני מסמן תיקיות לאינדקס, אבל איפה אני כותב את הערך שאחריו אני מחפש (שם תיקיה ו/או אף שם קובץ בתוך תיקייה כלשהי)?

פורסם

ליד כפתור התחל יש כפתור חיפוש בווינדוס 10. גם בסייר הקבצים כשאתה לא על תיקיה ספציפית (גישה מהירה) אתה יכול לחפש בחלון החיפוש.

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים