עבור לתוכן

אפליקציית truecaller - כדאי להתקין?

Featured Replies

פורסם

התקנתי את האפליקציה לזיהוי שיחות והיא מבקשת הרשאות להיות יישום ברירת המחדל ל- SMS ועוד הרשאות. אני מתלבט מה לאפשר ומה לא

האם האפליקציה הזאת מומלצת?

תודה לעונים

• תגובות 30
  • צפיות 15.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לטעמי זו רוגלה לכל דבר. אני משתמש בה רק במכשירים שבהם יש לי אפשרותצ להגדיר לה גישה מזויפת לרשימת אנשי קשר ריקה.

פורסם

האפליקציה הזאת היא life saver ושיהיה לה לבריאות עם רשימת אנשי הקשר שלי. 

פורסם

היא LIFESAVER והיא מתנהלת כמו שוק אפור.

פורסם

אין לי שום בעיה עם זה.

בזכות זה שהיא לוקחת את אנשי הקשר שלי (ושל אחרים) אני יודע מי מתקשר אליי. שם ולפעמים גם כתובת מייל (ואז חיפוש בפייסבוק מראה לי בדיוק במי מדובר). על הדרך אני גם מקבל סינון ספאם אוטומטי גם של שיחות וגם של סמסים.

יותר מזה, אני גם משתמש ב-me, האפליקציה הזאת שמראה לך איך אחרים שומרים אותך בטלפון. זה שולח לי התראות כשאנשים חדשים (גם כאלה שאני לא מכיר) מוסיפים אותי לאנשי הקשר שלהם, ומראה לי מי הם. כולל אנשי קשר משותפים שבד"כ מסבירים איך הם הגיעו אליי, ולפעמים גם קישור לפייסבוק שלהם.

אני בסדר גמור עם זה.

פורסם
  • מחבר

כן זה נראה גם לי בסדר לתת גישה לאנשי קשר לאפליקציה. מבחינת פרטיות, גוגל -MS אוספים המון מידע מעבר למה שהגולשים בכלל מודעים לכך ואי אפשר כמעט למנוע את זה.

לגבי me, הגירסה החינמית שלה הקפיצה לי פרסומות כל הזמן ולכן ויתרתי עליה

נערך על-ידי ariel007

פורסם

מה שמטריד אותי כאן (ולדעתי על סף הלא חוקי) הוא שההסכמה שלך מאפשרת לאפליקציה לאסוף מידע על אחרים.

פורסם
  • מחבר

האפליקציה אוספת את המידע שלי על אחרים (אנשי הקשר) וזה בעצם - שאני מוסר מספרי טלפון שיש לי לגורם שלישי. מצד שני זה כל כך נפוץ שמעבירים מספרי טלפון, שלא נראה שאפשר לעשות משהו נגד זה. 

פורסם

השאלה מה היא עושה עם המספרים האלו. אם היא משתמשת בהם לצרכים מסחריים (מכירה לצד שלישי) בלי הסכמת בעליהם זה כבר על גבול הלא חוקי.

פורסם

אם אני זוכר נכון הם אומרים שהם לא מעבירים את זה הלאה אבל לך תדע...

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

אני גם משתמש ב-me

גם אני. ההצלבה בין שתיהן כמעט לא מפספסת. 

עד שלא יהיה בארץ חוק ספאם נושך מאוד שמחייב ספקיות לא לספק שרות לספאמרים אני אחלק את רשימת אנשי הקשר שלי לכל אפליקציה מועילה בתחום חסימת זבל. 

בארהב אין אף אחד שמעיז לשלוח סמסים כמו הלוואה מהירה 20 אלף שח החזר בצקים. מה גם שהרבה אנשים שם מחליפים סימים כמו גרביים מאחורי מספר וירטואלי כגון Google Voice שכולל גם חסימת ספאם מובנית, כך שכאשר מספר מזוהה כספאם הוא נחסם אוטומטים למליוני משתמשים באופן שלא מגיעים כלל שיחות והודעות כך שהענין לא משתלם.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

הבעיה היא שהנודניק עם ההלוואות עושה את זה בלי מספר. לא ברור לי איך לא העיפו אותו לכלא עדיין.

פורסם
ציטוט של ag43

מה שמטריד אותי כאן (ולדעתי על סף הלא חוקי) הוא שההסכמה שלך מאפשרת לאפליקציה לאסוף מידע על אחרים.

אכן. גם אם אתה לא מתקין אותה, הפרטים שלך כבר דלפו דרך כל החברים שלך שהתקינו.

פורסם

ובדיוק בגלל זה עדיף לך כבר פשוט להשתמש בה וזהו.

newsflash - כבר מזמן אין לך פרטיות באינטרנט.

פורסם

האתגר היום הוא לא לשמור על פרטיות מוחלטת (אא"כ אתה דן79) אלא להחליט בעצמך למי אתה מאפשר לקבל את המידע שלך ולמי לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים