עבור לתוכן

צריך עזרה, המחשב לא עולה והוא ממש חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. שיחקתי משחק ופתאום הוא קרס, פשוט הראה לי את הסימן שיש כשאני מעלה את המחשב.. של gigabyte insist ultra durable. לא הבנתי מה הולך חשבתי שהמחשב משומה קרס ועושה ריסטארט והוא לא, לא נכבה פשוט נשאר במסך שחור.. חשבתי שזה ממש מוזר כי עכשיו קניתי אותו.. והוא פשוט לא העלה תמונה בפעמים הראשונות שניסיתי להדליק. אחר כך הוא עלה ונשאר על המסך שאמרתי בהתחלה, היה כתוב ללחוץ על f12 f9 בשביל להגיע לתפריטים שיש בהתחלה בהפעלה והוא לא הגיב.. העלתי תמונה של זה.. סליחה על האיכות אני עם פלאפון חלופי. עוד פעם כיביתי וזה עבר לי לחלון שווינדוס אמר לי שיש בעיה במחשב ושהם יעשו בשבילי ריסטארט. אחרי שזה עשה זה אמר שזה אוסף מידע ועשה ריסט שוב והגיע לתמונה שאני אעלה שהכל פיקסלים במקום אותיות וזה פשוט נתקע על ה0 אז עשיתי אחרי  הרבה זמן בהבנה שזה לא ישתנה עוד ריסטארט ואני עדיין לא מצליח לקבל אפילו שום תצוגה לעבוד איתה.. מחשב עובד ויש רק מסך שחור.. מה נראה לכם חברים? חשבתי אולי קרס הווינדווס, אבל אז המסך הראשון לא אמור לעלות? אני עם ווינדווס 10.. הכרטיס מסך זה gtx1080 וניסיתי לחבר hdmi מהלוח אם למוניטור אחר ושם בכלל לא מוצג כלום .. מקווה שתוכלו לעזור לי חברים.. תודה רבה!

Intel Core i5 8400 / 1151 Tray
Arctic Cooling Freezer 12
[gigabyte Z370p d3
DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red

]Corsair Carbide 100R SiCorsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular
]Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATa 3
]Toshiba HDD 2.0TB 7200 64MB SATA3 
Gigabyte GeForce GTX 1080 8GB GDDR5XD WINDFORCE

זה המפרט, בטח לא מאוד יועיל אבל אולי :)
20180303_150054.jpg

20180303_150840.jpg

נערך על-ידי Or chamo

פורסם

תעשה איפוס הגדרות בביוס.

כשהמחשב עולה תלחץ del עד שאתה רואה שהביוס עלה, משם תחפש את האופציה לאיפוס הגדרות ברירת מחדל.

פורסם
  • מחבר

זה לא עובד אחי, כאילו אין שום פיד למסך, זה לא עובד לא עם לחיצה ארוכה ולא עם הרבה לחיצות

פורסם
  • מחבר

אני שומע מין צליל מהמחשב כאילו הוא עבר ללביוס אבל זה לא מוצג

פורסם

פתח את המארז, תוציא את הסוללה מהלוח, חכה 5 דקות ותחזיר אותה. תראה אם המחשב עולה.

עשית OC כלשהו?

פורסם
  • מחבר

אני שם לב עכשיו שגם אין לי בכלל חשמל עכשיו לעכבר והמקלדת.. עכשיו אעשה זאת, אבל מהי הסוללה? איפה בדיוק היא נמצאת?

נערך על-ידי Or chamo

פורסם
  • מחבר

אוקיי בדיוק באתי לרשום שמצאתי והוצאתי אחכה כמה דק ואחזיר

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד, לא המסכים ואני גם לא רואה שיש אורות במקלדת ובעכבר וכמובן ביצעתי את זה עם מחשב כבוי 

נערך על-ידי Or chamo

פורסם

שכחתי להגיד לך להוציא את התקע של הספק מהחשמל.. בטח עשית את זה כשהוא מחובר (?)

תנסה שוב והפעם תנתק את התקע או שתכבה את המתג מספק הכוח (מאחורה).

פורסם
  • מחבר

כל המאווררים עובדים, כרטיס מסך עובד, יש אורות בלוח אם

פורסם
  • מחבר

זה מה שהיה, עכשיו אחרי שהוצאתי לגמרי מהחשמל, שוב, סתם לבדוק שוב, המחשב חיכה רגע לפני שהוא נדלק, נדלק, כיבה את עצמו ונדלק שוב, די מהר כזה

פורסם

תוודא שכל החיבורים יושבים טוב.

תנתק את כל חיבורי הusb.

תנתק דיסקים שהם לא מערכת ההפעלה.

תנתק את הכרטיס מסך כולל חשמל ותחבר למובנה.

תשאר עם זכרון בודד.

לא עובד תנסה עם השני.

נערך על-ידי none77

פורסם

חוץ ממה שאמרו למעלה לדעתי זה נראה שיש גם בעיה בווינדוס, יש לך אולי עוד ווינדוס על דיסק קשיח/און קי שאתה יכול להעלות את המערכת דרכו ולבדוק אם יש אותה תקלה?

נערך על-ידי shy geffen

פורסם

היי

טוב, קח את המחשב לחנות שממנה קנית, וסגור עניין.

זה מה שטוב במחשב חדש !

הוא באחריות !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים