עבור לתוכן

עידן חדש ב-Chrome: חוסם פרסומות מובנה לכולם

Featured Replies

פורסם

העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם

לכתבה

פורסם

אסרב בנימוס להצעה המפתה של גוגל. חוסם פרסומות מהמפרסמת הראשית של הרשת זה לא רעיון טוב

פורסם

הפרסומות של גוגל הן לא "מעיקות ומציקות". נראה לי שמדובר בפרסומות קופצות או פרסומות עם סאונד או פרסומות שחוסמות חלק מהתוכן של האתר וכו'..

הפרסומות של גוגל (לפחות ממה שאני הספקתי לחוות עד היום) היו בסדר גמור. לא הציקו לי אף פעם.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

יופי שיתחילו מלהסתיר את הפרסומת "הורד את כרום" או "האתר הזה נצפה הכי טוב בדפדפן..." .

פורסם

מיזם טוב אני אישית לא אוהב את הרעיון של לחסום פרסומות ולמנוע רווח אבל בגלל הרבה פרסומות מציקות אני חייב לשים חוסם פרסומות אם עכשיו הפרסומות יהיו נורמליות אני יוכל להסיר את החוסם ולחזור לתמוך באתרים שאני גולש בהם

פורסם

רעיון פרסומי גאוני. היא מנסה לשלוט בתחום של חוסמי הפרסומות ובכך לוודא שהפרסומות שלה לא נחסמות. צעד חכם מאוד.

פורסם

האירוניה שפרסומות שלה הם הכי נוחות שיכולות להיות, ולא מציקות אף פעם...

פורסם

למה אני לא רואה את האפשרות? הגירסה שלי Version 64.0.3282.167 (Official Build) (64-bit)

פורסם

אני גם לא רואה אצלי אפשרות לא בפלאפון לא בוינדוס ולא ב אובונטו

נערך על-ידי iliagildin

פורסם

"התוספת החדשה והחשובה של כרום תתווסף כברירת מחדל באופן הדרגתי לכל המשתמשים"

פורסם

"התוספת החדשה והחשובה של כרום תתווסף כברירת מחדל באופן הדרגתי לכל המשתמשים"

פורסם

מעניין אם גם פרסומות שטוענות לך פרסומת בטאב שלך, מעבירות את האתר שהיית בו לטאב חדש ועוברות אל הטאב החדש גם יחשבו שפרסומות מציקות ויחסמו. יש אתרים שכל קפיצה כזאת מאפסת את התוכן של האתר (שיכול לכלול שדות טקסט או דרופ-דאון ליסט...) ואז צריך לכתוב הכל מחדש.

פורסם

הפרסומות של גוגל ברוב המקרים לא מציקות, חוסמות חצי מסך, עם אודיו אוטומטי,וכו'... ואתה תמיד יכול ללחוץ על האיקס כדי לא לראות יותר את התוכן.

פורסם

השאלה המעניינת היא מה גוגל תעשה לתוספים שחוסמים פרסומות כגון אד בלוק? האם היא תוציא אותם מהחנות? אם כן, היא תסתכן בתביעה של האיחוד האירופי והרגולציה האמריקאית על שימוש לרעה בכוח מונופולי...

פורסם

ad block ו- addblock plus עושות עבודה מצוינת ומאפשרות לחסום הכל. עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים