פורסם 2018 בפברואר 197 שנים העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהםלכתבה
פורסם 2018 בפברואר 197 שנים אסרב בנימוס להצעה המפתה של גוגל. חוסם פרסומות מהמפרסמת הראשית של הרשת זה לא רעיון טוב
פורסם 2018 בפברואר 197 שנים הפרסומות של גוגל הן לא "מעיקות ומציקות". נראה לי שמדובר בפרסומות קופצות או פרסומות עם סאונד או פרסומות שחוסמות חלק מהתוכן של האתר וכו'.. הפרסומות של גוגל (לפחות ממה שאני הספקתי לחוות עד היום) היו בסדר גמור. לא הציקו לי אף פעם. נערך 2018 בפברואר 197 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 בפברואר 197 שנים יופי שיתחילו מלהסתיר את הפרסומת "הורד את כרום" או "האתר הזה נצפה הכי טוב בדפדפן..." .
פורסם 2018 בפברואר 197 שנים מיזם טוב אני אישית לא אוהב את הרעיון של לחסום פרסומות ולמנוע רווח אבל בגלל הרבה פרסומות מציקות אני חייב לשים חוסם פרסומות אם עכשיו הפרסומות יהיו נורמליות אני יוכל להסיר את החוסם ולחזור לתמוך באתרים שאני גולש בהם
פורסם 2018 בפברואר 197 שנים רעיון פרסומי גאוני. היא מנסה לשלוט בתחום של חוסמי הפרסומות ובכך לוודא שהפרסומות שלה לא נחסמות. צעד חכם מאוד.
פורסם 2018 בפברואר 197 שנים למה אני לא רואה את האפשרות? הגירסה שלי Version 64.0.3282.167 (Official Build) (64-bit)
פורסם 2018 בפברואר 197 שנים אני גם לא רואה אצלי אפשרות לא בפלאפון לא בוינדוס ולא ב אובונטו נערך 2018 בפברואר 197 שנים על-ידי iliagildin
פורסם 2018 בפברואר 207 שנים "התוספת החדשה והחשובה של כרום תתווסף כברירת מחדל באופן הדרגתי לכל המשתמשים"
פורסם 2018 בפברואר 207 שנים "התוספת החדשה והחשובה של כרום תתווסף כברירת מחדל באופן הדרגתי לכל המשתמשים"
פורסם 2018 בפברואר 207 שנים מעניין אם גם פרסומות שטוענות לך פרסומת בטאב שלך, מעבירות את האתר שהיית בו לטאב חדש ועוברות אל הטאב החדש גם יחשבו שפרסומות מציקות ויחסמו. יש אתרים שכל קפיצה כזאת מאפסת את התוכן של האתר (שיכול לכלול שדות טקסט או דרופ-דאון ליסט...) ואז צריך לכתוב הכל מחדש.
פורסם 2018 בפברואר 207 שנים הפרסומות של גוגל ברוב המקרים לא מציקות, חוסמות חצי מסך, עם אודיו אוטומטי,וכו'... ואתה תמיד יכול ללחוץ על האיקס כדי לא לראות יותר את התוכן.
פורסם 2018 בפברואר 207 שנים השאלה המעניינת היא מה גוגל תעשה לתוספים שחוסמים פרסומות כגון אד בלוק? האם היא תוציא אותם מהחנות? אם כן, היא תסתכן בתביעה של האיחוד האירופי והרגולציה האמריקאית על שימוש לרעה בכוח מונופולי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.