עבור לתוכן

רכישת מודם+נתב חדש במקום מה שמקבלים מפרטנר

Featured Replies

פורסם

שלום, 
אני היום מחובר לפרטנר עם המודם משולב נתב שקיבלתי מהם כשהתחברתי אליהם לפני כשנתיים בערך. 
יש לי בעיות עם איכות הwifi בחלק מהמכשירים הניידים בבית וניתוקים אקראייים (לא קורים הרבה אבל קורים)

ובאופן כללי הייתי שמח להחליף את המודם במכשיר חדש טוב ומעודכן וגם להיפטר מדמי השכירות שאני משלם להם. 

אני לא מבין הרבה בתחום ואשמח להמלצה מה אני צריך לקנות במידה ואני רוצה לקנות מכשיר מודם משולב נתב שיחליף לגמרי את מה שאני מקבל מפרנטר. 
הבית שלי הוא בית רגיל של 100 מטר בערך, כשהמודם יושב בתוך ארון שבקיר. 

אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות במחיר סביר, כמו כן אשמח לשמוע על ראוטרים mesh והאם כדאי ומשתלם אולי ללכת על זה

נערך על-ידי kisin

פורסם

תשתית בזק? הוט? סיבים אופטיים?

איזה מהירות יש לך? (100 מגה, 40 מגה..)

פורסם

אם אתה רוצה להחליף את הציוד של פרטנר (בהנחה שאתה לא משתמש בטלפוניה שלהם - כי אז אתה לא יכול), אתה חייב מודם VDSL ואין היום פתרונות MESH שכוללים מודם כזה.  אתה יכול להפוך את הציוד של פרטנר למודם נטו, אבל אז לא תיפטר מהתשלום החודשי ואני מבין שלכיוון הזה אתה לא מכוון.  לכן הפתרון שלך (שוב בהנחה שאתה לא משתמש בטלפוניה של פרטנר) הוא אחד מהבאים - 1.  לרכוש נתב VDSL זול, להפוך אותו למודם נטו ולחבר אליו נתב משמעותי (כולל פתרון MESH שאני לא ממש מתלהב ממנו);  2.  לרכוש נתב VDSL משמעותי מהרשימה המצב - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים