פורסם 2018 בינואר 267 שנים מחשב נייח שמותקן עליו ווינדוס 7 החליט לעשות שרירים ולא לעלות... המחשב מגיע לשלב של הסמל של ווינדוס(כשארבעת הצבעים מתחברים לסמל) ונתקע ומבצע ריסטרט. הוא כל הזמן נתקע באותו שניה בדיוק. הוא גם לא עולה בsafe mode/ לא מצליח לבצע תיקון/שחזור גם מההתקנה של ווינדוס. אין מספיק מקום בכונן בכדי להתקין ווינדוס עוד ווינדוס על ההארד דיסק. אשמח לרעיון או תוכנה שיוכלו לסדר את העניין בתודה מראש ושבת שלום!
פורסם 2018 בינואר 267 שנים כנס לביוס תעשה איפוס הגדרות לברירת מחדל. אם לא מצליח תוציא את הסוללה מהלוח אם לכמה דקות ותחזיר.
פורסם 2018 בינואר 277 שנים מחבר ציטוט של Ivan בטל איתחול בשגיאה ואולי תקבל מסך כחול עם הסבר. באתו תפריט של מצב בטוח. זה המסך הכחול שמתקבל. הוא אומר להריץ תוכנה שאני לא מכיר מישהו מבין אולי
פורסם 2018 בפברואר 47 שנים מחבר לא מצאתי את מה שאמרתם בדיוק בביוס זה האיזכור היחיד שמצאתי לide וזה מה שמתקבל לי כשאני מפעיל את זה. הלוח הוא של gigabyte אם יש עוד משהו לעשות אשמח לשמוע. תודה
פורסם 2018 בפברואר 47 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- תנסה קודם שחזור הגדרות לברירת מחדל, זה אולי יעבוד ולא תצטרך להתעסק עם זה. אם אתה מתכוון לשחזור הגדרות ברירת מחדל בביוס אז ניסיתי את זה וזה לא עוזר. אני יגיד גם ששמתי עכשיו הארד דיסק אחר והווינדוס שלו עלה רגיל, אז הבעיה היא בקבצי ווינדוס. השאלה האם אפשר לתקן את זה או שאני חייב לפרמט את ההארד דיסק? נערך 2018 בפברואר 47 שנים על-ידי avioo360
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.