עבור לתוכן

דרישות המערכת הרשמיות של Far Cry 5 כבר כאן

Featured Replies

פורסם

הכותר הגדול הראשון של חברת Ubisoft לשנה החדשה ידרוש חומרה מודרנית ומתקדמת מהממוצע בכדי להיראות ולעבוד במיטבו

לכתבה

פורסם

מחכה בקוצר רוח :)

פורסם

כל FAR CRY אני נדהם כמה המשחק יפה ומהנה. אז אני נדהם, מחדש, כשיוצא כותר חדש ומשפר את החוויה, מכל בחינה [ובמידה משמעותית!]. כבר לא יכול לחכות...

פורסם

מאז שנכוויתי מFar cry 2 לא שיחקתי באף כותר המשך. אולי אתן לזה צ'אנס?

פורסם

למה נכוות [אם אפשר לשאול]? זה דווקא הכותר שממש הצית עבורי את האהבה לסדרה. בכל אופן, אני יודע שהיו הרבה טענות ל2 ששופרו משמעותית או תוקנו לחלוטין ב3. אז אם אתה אוהב משחקים לא לינארים ולחקור עולם פתוח, אני ממש ממליץ... אגב, הטענה היחידה שהייתה לי ל2 הייתה שה-Stealth לא היה מספיק מפותח. ב3, כל מכניקת הstealth נבנתה מחדש [בצורה מצויינת, לדעתי] ואף המשיכה להשתפר ב4. כך שאם אתה גם אוהב את הסגנון הזה - זה פלוס נוסף.

פורסם

אז דרישות המינימום לביצועים בסיסיים על הגדרות בינוניות בFHD זה GTX970 ולשחק ב4K הגדרות גבוהות אפשר כבר עם 1070? למרות שזה 60FPS לעומת 30 זה עדין נראה לי קצת מנותק.

פורסם

גם אני לא עפתי על 2.

3 והלאה פשוט נהדרים.

פורסם

למה ........ 2 היה מדליק בזמנו. אמנם מונוטוני אחרי שלב מסויים אבל הי.... היה כיף. האמת עד שיצא 4 שיחקתי ב 2 כשלוש פעמים. (הראשונה לא סיימתי בדיוק ... גם לא אספתי כל היהלומים).

פורסם

Far Cry היה אחד המשחקים הראשונים שהוצאתי עליהם כסף, צפיתי בביקורות והורדתי פרוץ בשביל להתנסות במשחק, הפרוץ עבד רק בהתחלה ולאחר מכן התרסק.

התרשמתי (לא מספיק מהמשחקיות ) והחלטתי לקנות בכל זאת.

בפעמים הראשונות הוא היה מדהים, באמת.

אבל אחרי כמה שעות הוא פשוט חזר על עצמו כאילו כאילו כבר ראיתי הכל ואני פשוט עושה את אותו הדבר, ה cut scene של הוצאת הכדור מהרגל כל פעם מחדש פשוט הוריד לי את זה בצורה נוראית.

בשלב מסויים פשוט השתעממתי והחלטתי למחוק.

אני עדיין מרגיש את האכזבה כשאני חושב על הציפייה שהייתה לי והחוויה בסופו של דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים