עבור לתוכן

רשת אלחוטית בבית עם חיבורי נקודות גישה קוויים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף.

תודה,

דוד

פורסם

לא יהיה יותר פשוט וזול להזמין כמה רפיטר\ים מאתרים כמו BANGGOOD, GEARBEST וכו'? הרבה פחות כאב ראש

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Slapino

לא יהיה יותר פשוט וזול להזמין כמה רפיטר\ים מאתרים כמו BANGGOOD, GEARBEST וכו'? הרבה פחות כאב ראש

אני מעדיף לשבור את הראש פעם אחת ולייצר רשת טובה שמבוססת על חיווט

פורסם
ציטוט של buras12

לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו?

מבחינת רשת הפתרון אופטימלי, אם אתה רוצה אותו SSID לכולם ונדידה אוטומטית ללא מוצר ייעודי אולי זה אפשרי אבל לא יודע בדיוק כיצד. 

@Cheif אמור לדעת.

פורסם
  • מחבר

המשכתי לחפש פתרון ברשת ועושה רושם שיש כזה. Google WiFi מאפשר לחבר את התחנות הרחוקות שלו בכבל. הניהול של הרשת נשאר בדיוק כמו בחיבור האלחוטי הרגיל. צריך רק לחבר סוויץ' לתחנת הבסיס כי יש לה רק יציאה קווית אחת.

פורסם

אם כן זה די מגניב.

פורסם

אין בעיה בap או בהפיכת ראוטר לap שכל המכשירים יהיו באותו ssid.

פורסם
ציטוט של none77

אין בעיה בap או בהפיכת ראוטר לap שכל המכשירים יהיו באותו ssid.

נכון מאוד. רק לשים לב שכל ראוטר עובד בchannel אחר וכולם עם אותה סיסמה בדיוק. 

פורסם
  • מחבר

תודה. הנוחות של המערכת של גוגל מאוד קוסמת לי, ככה שזאת תהיה הבחירה שלי כנראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים