עבור לתוכן

שגיאה בהתקנת Windows 7 דרך USB על מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי מחשב נייד Asus VivoBook 15 X510UQ-BQ663,

הוא מגיע ללא מערכת הפעלה,

המחשב ללא כונן DVD, אני מנסה להתקין לו Windows 7 דרך דיסק און קי,

ולאחר ההפעלה של ההתקנה אני מקבל את השגיאה הזאת:

4kmeu_RlRBWIuZvMCJoFkQ.png

ניסיתי כמה פתרונות שראיתי באינטרנט,

ושום דבר לא עזר,

יש לכם פתרון?

תודה מראש.

פורסם

הבעיה  היא USB3 .

התקן עם דיסק און קי שהוא USB2 כשהוא מחובר במחשב לכניסת USB2.

נערך על-ידי Ivan

פורסם

אפשרות אחרת(או בנוסף) היא אם אתה מנסה להתקין על SSD M.2 NVMe אז אין תמיכה מובנת בWIN 7 וצריך להוסיף אותה להתקנה.

הנה מדריך.

נערך על-ידי yotam

פורסם

יש עוד טריק שלפעמים עובד. כשאתה רואה את החלון הזה, הוצא את הדיסק און קי וחבר אותו שוב למקום

אגב שאלה, אתה יודע שלמחשב הזה אין תמיכה כלל בחלונות 7 נכון? הוא לוקה מאוד בקטע הזה

פורסם

לא עדיף לך ווינדוס 10? סתם מציע עוד רעיון.. יש לי כזה חינמי מהאתר של מיקרוסופט על דיסק און קי עובד מצויין

פורסם

^^^^

כמו כן מיקרוסופט הפסיקה לתמוך במעבדים דור 7 ומעלה ב-WINDOWS 7,  וחסמה קבלת עידכונים חדשים...

עוד סיבה להתקין 10.

פורסם
  • מחבר

הדבר שאני הכי שונא זה ווינדוס 10 , כל דבר שם צריך שעה לחפש כדי להיכנס.

בקיצור אם אין ברירה אז אין ברירה,

ניסיתי להתקין ווינדוס 10 ובבחירת כונן להתקנה זה רושם לי את זה:

CiJItKtvT4Wzy_-8NrNa-Q.png

פורסם

אתה צריך למחוק את כל מה שמשוייך לכונן 0, פשוט ללחוץ על "מחק" באפשרויות שם ולהפוך הכל לסעיף אחד של שטח שלא הוקצה. משם אתה כן תוכל להמשיך.

אגב בלמצוא - אם לא תלמד לא תדע, חלונות 10 מהירה פי כמה וכמה לשימוש ברגע שיודעים איך להגיע לכל דבר. ההתקדמות היא בכפיה היום בעולם הטכנולוגיה, אין ברירה

פורסם

אני יודע איך להגיע וזה עדיין מעצבן. השיפור האמיתי האחרון שראיתי במערכות WINDOWS בנוחות תחזוקה היה win +x

פורסם

עליך להגדיר בביוס  את הכונן שממנו אתה מתקין כ UEFI DEVICE כדי להתקין את חלונות על כונן שהוא  GPT .

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

אתה צריך למחוק את כל מה שמשוייך לכונן 0, פשוט ללחוץ על "מחק" באפשרויות שם ולהפוך הכל לסעיף אחד של שטח שלא הוקצה. משם אתה כן תוכל להמשיך.

אגב בלמצוא - אם לא תלמד לא תדע, חלונות 10 מהירה פי כמה וכמה לשימוש ברגע שיודעים איך להגיע לכל דבר. ההתקדמות היא בכפיה היום בעולם הטכנולוגיה, אין ברירה

תודה עבד.

וכן אין ברירה נאלץ ללמוד להסתדר איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים