עבור לתוכן

2 בעיות שממש מחרפנות אותי עם NVIDIA

Featured Replies

פורסם

2 בעיות חוזרות שאני ממש מתחיל לשנוא אצל NVIDIA:

1. בכל פעם שיש עדכון דרייבר, זה מאתחל את ההגדרות של כרטיס הקול שלי\הגדרות Sound.

אני תמיד עושה disable ל-devices של טלוויזיה ומסך, ומשאיר כברירת מחדל את אוזניות.

עם כל עדכון של דרייבר, אני צריך לסדר את זה מחדש. עכשיו תארו לעצמכם מצב שהתיישבתם, שמתם את האוזניות על הראש, הדלקתם סרט, ולא שומעים שום דבר, כי שוב, איך לא, היה עדכון של הדרייברים.

2. כל עדכון של GeForce Experience צריך לעשות Login מחדש. למה? מי קבע את זה? למה זה שימושי? מי המהנדס טילים ב-Nvidia שהחליט שצריך משתמש, ועוד להיות כל הזמן אונליין כדי להשתמש בתוכנה המעיקה שלהם?

אני משתמש ב-Nvidia כבר עשור אם לא יותר, ומתחיל להתגעגע ל-ATI ולתוכנות הפשוטות, אך עם שלל רב של אפשרויות הגדרות שהן הוציאו בעבר (ואולי גם בהווה).

פורסם

אותו דבר אצלי.  יש לי מערכת 5.1 ואחרי כל עדכון דרייבר זה מתאפס ל-2.1

פורסם

1. אני עם כרטיס קול יעודי, אולי בגלל זה אין לי שום בעיה של איפוס הגדרות.

2. לא הייתי צריך שום login עבור שום עדכון פרט לפעם הראשונה שהורדתי את ה GE...

פורסם

למה בכלל להתקין GeForce Experience? תוכנה מיותרת שלא קשורה לדרייברים

פורסם
ציטוט של omertgm

למה בכלל להתקין GeForce Experience? תוכנה מיותרת שלא קשורה לדרייברים

בדיוק, מאז שצריך ליצור משתמש בשביל התוכנה הזאת אני לא מתקין אותה באף מחשב.

פורסם

יש לכם הורדה אוטומטית אחרת או פשוט כל פעם מורידים?
בכל מקרה העניין של היצירת משתמש ממש מעצבן

פורסם

זה לא שהם משחררים דרייבר חדש כל יומיים, כנס מידי פעם ל geforce.com לבדוק אם יש עדכון

או תרשם לעדכונים בדיון הזה 

פורסם

אותו כנ"ל.

אחרי כל עדכון הוא מבטל את הDISABLE שאני עושה לסאונד של המקרן וכשאני עובר אליו הוא משתלט לי על הסאונד.

גם הGE הוא זוועה מאז שצריך שם משתמש. עד שהעפתי אותה הסיסמה שלי היתה משהו בסגנון "ireallydespisenvidiaforforcingthiscraponme". קל לזכור כשהיא שוכחת בפעם ה1000 את פרטי ההתחברות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים