עבור לתוכן

האם יתכן שבזק מחבלת בכוונה במהירות DSL?

Featured Replies

פורסם

זהירות :hafira:

אחרי שנים של תשתית איטית 5MB באיזור שלי, נודע לי שיש אפשרות טכנית ל40MB, כמובן שבזק לא טרחו להודיע, השכן אמר לי.

התקשרתי לשירות לקוחות בזק ושאלתי, הציעו לי חבילה במחיר מנופח, 100 ש"ח~.

לאחר שהזכרתי "שוק סיטונאי", בלה בלה מחיר, הנציג התחיל בנאום של: הם לא יודעים לטפל בתשתית ויהיו בעיות, חבל שלא הקלטתי את השיחה.

עברתי לבנדל 15MB בCCC כי זה מהירות המודם שיש לי vtech iad505x/012 smartbox, שבוע וחצי הכל עבד חלק והמהירות בסדר. 

יום חמישי שעבר, המהירות קרסה ל5MB, והתחילו ניתוקים.

התקשרתי לCCC, מענה מהיר ומקצועי, הזמינו טכנאי בזק ליום אחרי. הטכנאי הגיע, בדק ואמר שהכל בסדר. 

הזמנתי טכנאי של פרטנר, יש לי טלפון שמחובר למודם/ראוטר שלהם, הגיע בדק ואמר שיש חוסר תיאום בין המודם לרשת - שלח אותי חזרה לCCC.

כמו כן, החיבור מתבצע בPPPOA והטכנאי של פרטנר טען שהוא אמור להיות ע"י PPPOE - במעבר לPPPOE המודם לא מתחבר כלל.

עכשיו אני ממתין לטכנאי של CCC שבתקווה יתאם את כל הגופים. 

האם יתכן שאחרי שבוע וחצי, בזק שינו הגדרות במרכזיה כדי להתנקם בי? או שאני סתם פראנואיד? יש תרופות לזה :rolleye0018:

תודה מראש לעוזרים :beerchug:

פורסם

אתה סתם פראנואיד !  :D

הרבה פעמים, תשתית מושפעת מגשמים וכו' - 

כן, נשמע עולם שלישי, אבל זה מה יש.

תמתין לסוף הסיפור / פתרון התקלה ואז תגיע למסקנות.

יכול להיות שגם הראוטר גומר את הסוס ......

פורסם

לגמרי פרנויה...

גם כשהייתי מנוי בבזק הכל היה בסדר ופתאום החלו ניתוקים וכדומה. מה הייתה הבעיה? ראוטר תקול. חזר על עצמו שוב לאחר מספר חודשים עם עוד אחד ומאז אני עם ראוטר שלשמחתי הכל בסדר (מזמן כבר לא בבזק). אם היית אומר שמלכתחילה לא עבד ברגע שעברת עוד איכשהו יכול להיות שבזק מעמיסים בעיות, אבל ברגע שכבר התחברת והכל היה תקין לא שפוי שבזק יחפשו אותך דווקא, זה לא כאילו אתה הלקוח היחיד שלהם ;) 

להקליט את הנציג לא היה תורם לך במאומה. ברור שנקודת המכירה שלהם זה "השירות שלנו יותר טוב" וזה ידוע שבזק מערימה קשיים ברגע שאתם בשוק סיטונאי ולא אצלה כאשר יש תקלה.

בהצלחה בפיתרון!

פורסם
  • מחבר

תודה על הרגיעון :alcoholic1:

נראה לי שאקח מודם/ראוטר חדש מפרטנר בשכירות כדי לבדוק את הפינה הזאת, מקסימום נחזיר.

הטכנאי של פרטנר המליץ על מודם MP264, אני חייב גם SIP שלהם. 

אעדכן בהמשך... 

פורסם

אז תעבור להוט! אני משלם 80 ש"ח על תשתית+ספק במהירות 100 מגה.  עובד מצויין. 

פורסם

^^^

עד כאן !  :lol:

למה להרוס ?

פורסם

בזק גרועה לא פחות מהוט :D

יש לי תשתית מקסימלית של שתי החברות ואני מדלג ביניהן כל שנה שנתיים. לא רוצים להוריד מחיר? ביי ביי. 

פורסם
  • מחבר

עדכון

מסתבר שהבעל בית שלי פגע בכבל והחליט שהוא מתקן בעצמו בלי לידע אותי, כמובן חיבור גרוע. 

גם הטכנאי של בזק שכנראה הבין את זה, לפני שנתיים שילמתי על התקנה של בזק לתוך הדירה, החליט לומר רק חלק מהאמת. 

מבחינתו החיבור הוא עד לעמוד, לא משנה לו שלפני שנתיים הם התקינו שקע בתשלום וזה האחריות שלהם. 

נשבר מחאפרים במדינה  :angryfire: אני צריך משהו חזק יותר מ:alcoholic1:, יש סידור באיזור חיפה? :rolleye0018:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים