פורסם 2017 בנובמבר 178 שנים מעוניין לעשות לי כונן רשת. אני רוצה לחבר כונן לראוטר שלי, אני רוצה לדעת אם המהירות תהיה מהירה או לא? ואיך לעשות כונן רשת מהיר.
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים אם הרשת הפנימית שלך היא 1Gbps לא צריכה להיות בעיה. יודע איך ליצור כונן שכזה ?
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים מחבר ציטוט של יואב שניר אם הרשת הפנימית שלך היא 1Gbps לא צריכה להיות בעיה. יודע איך ליצור כונן שכזה ? איך אני בודק מה המהירות של הרשת הפנימית? ואשמח להסבר איך עושים את זה.
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים אם לוח האם הוא מהשנים האחרונות אז הוא עומד בדרישה. לעניין כונן הרשת - אתה תוקע DOK או כונן קשיח USB ביציאה בנתב. בסייר הקבצים, בשורת הכתובת את ה IP של הנתב + \\. לדוגמא - אם הנתב שלך הוא בכתובת 192.168.0.1 אתה מקליד - 192.168.0.1\\ נפתח חלון המציג את סייר הקבצים בהתקן הרשת. עליו קליק ימני - מיפוי כונן רשת. מתוסף לסייר הקבצים כונן Z שהוא בעצם כונן רשת.
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים מחבר ציטוט של יואב שניר אם לוח האם הוא מהשנים האחרונות אז הוא עומד בדרישה. לעניין כונן הרשת - אתה תוקע DOK או כונן קשיח USB ביציאה בנתב. בסייר הקבצים, בשורת הכתובת את ה IP של הנתב + \\. לדוגמא - אם הנתב שלך הוא בכתובת 192.168.0.1 אתה מקליד - 192.168.0.1\\ נפתח חלון המציג את סייר הקבצים בהתקן הרשת. עליו קליק ימני - מיפוי כונן רשת. מתוסף לסייר הקבצים כונן Z שהוא בעצם כונן רשת. מה אני עושה עם מהירות העברה איטית מאוד? מעביר לי על 3 מגה לשנייה. חיברתי דיסק און קיי USB 3.0 לבינתיים. אני מתכנן לקנות כונן בבלק פריידיי
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים תתעלם מכל התשובות מעל כיוון שהמהירות של כונן המחובר לנתב תלויה בנתב עצמו ולא במהירות הרשת. איזה נתב יש לך והאם היציאות שלו ב-USB הן מגרסא 2 או 3?
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים מחבר יש לי את הראוטר פח אשפה של בזק שהוא משמש גם כמודם. ויש לי ראוטר של אפל בסלון שמספק וויפי לכל הבית
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים מחבר ציטוט של Cheif תתעלם מכל התשובות מעל כיוון שהמהירות של כונן המחובר לנתב תלויה בנתב עצמו ולא במהירות הרשת. איזה נתב יש לך והאם היציאות שלו ב-USB הן מגרסא 2 או 3? יש לי את הראוטר פח אשפה של בזק שהוא משמש גם כמודם.ויש לי ראוטר של אפל בסלון שמספק וויפי לכל הבית
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים מחבר ציטוט של Cheif איזה דגם של אפל יש לך - זה חשוב כדי לדעת איזה יציאת USB יש לך? אני חושב A 1521
פורסם 2017 בנובמבר 198 שנים יש לו יציאת USB 2 - אל תצפה למהירות מדהימה. השימוש ביציאה הזו יתאים רק להעברת קבצים קלה - לא מומלץ להשתמש בה למשהו רציני. אם אתה זקוק לאכסון גדול ומהיר - לך על פתרון NAS.
פורסם 2017 בנובמבר 197 שנים מחבר ציטוט של Cheif יש לו יציאת USB 2 - אל תצפה למהירות מדהימה. השימוש ביציאה הזו יתאים רק להעברת קבצים קלה - לא מומלץ להשתמש בה למשהו רציני. אם אתה זקוק לאכסון גדול ומהיר - לך על פתרון NAS. לא צריך מהירות גבוהה מאוד, לפחות שיהיה לי איזה 10-20 MB מהירות העברה, אלה אם כן זה נחשב לגבוהה מאוד.
פורסם 2017 בנובמבר 207 שנים ציטוט של Cheif תתעלם מכל התשובות מעל כיוון שהמהירות של כונן המחובר לנתב תלויה בנתב עצמו ולא במהירות הרשת. איזה נתב יש לך והאם היציאות שלו ב-USB הן מגרסא 2 או 3? להתעלם גם מהתשובה שלי ? טרחתי והסברתי יפה, הדבקתי קישור YOUTUBE... דיכאון.
פורסם 2017 בנובמבר 207 שנים יואב, כל הכבוד על ההסבר לגבי מיפוי כונן רשת אבל עיקר הבעיה היא המהירות ושם אין קשר בין רשת על 1Gbps כשהרבה לפני יגביל אותך תקן ה-USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.