עבור לתוכן

מחשב נייד חדש - התקנת עידכוני ווינדוס 10 שנמשכו 17 שעות - תקין?

Featured Replies

פורסם

הי חברים

קניתי מחשב דל חדש vostro 14 וכבר בשימוש ראשוני זיהיתי שהמחשב עובד לאט .

בדקתי במשאבי מערכת וראיתי שהדיסק עומד על 100% ללא שום הצדקה אמיתית והוא לא משתחרר לאורך זמן.

בשיחה עם נציגי דל תואם לי התקנת הארד דיסק חדש.

במסגרת ההתקנה של מערכת ההפעלה ווינדוס 10  פרו על גבי ההארד דיסק החדש, ושאותה עשיתי מדיסק און קי, הגעתי לשלב שההתקנה מחפשת עידכונים קריטים.

היא הודיעה לי שיש 4 גיגה של עידכונים  ושזה יקח זמן.

זה לקח - 16 שעות(!) עד שהמחשב סיים את התקנת העידכונים ושבסופם הסתיימה התקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10.

לדעתי זה לא תקין. 

מה דעתכם ?

האם יש אפשרות לבדוק את החומרה על גבי המחשב בכלי אובייקטיבי?

פורסם

היי

ואיך הוא מתפקד עכשיו ?

אם עדכנת גירסה מוקדמת של חלונות 10, יש מצב שהעדכונים יקחו זמן.

פורסם

עדכון מורכב משני שלבים. הורדה ואחריה התקנה.

שלב ההורדה תלוי בחיבור האינטרנט שלך והעומס על שרתי העידכון והוא מוצג לך באחוזים עד לסיומו

והוא לוקח כמה זמן שהוא לוקח.

שלב ההתקנה בפועל של העדכון הגדול האחרון לקח אצלי כחצי שעה.

מה לקח אצלך 16 שעות ?

פורסם

מעניין איזה גרסה התקנת מהDOK שלך, ולאיזה גרסה הוא שודרג בסוף?

בכל מקרה הצעה שלי: בגלל שזאת התקנה חדשה ויתכן שבשידרוג משהו השתבש אז עדיף להתקין מחדש התקנה נקייה ולא שידרוג.

תתקין מחדש את גרסה 1703 (לא האחרונה אלא אחת לפני)  ואל תשדרג בינתיים.

פורסם

אני כבר הייתי מתקין את הגירסה האחרונה 1709. אצלי היא עובדת בלי בעיות על כמה מחשבים ששדרגתי ולא נראה שיש סיבה להימנע מלהתקין אותה.

פורסם

וואללה ? 

כי משום מה ברשת חושבים אחרת, וכרגיל אצל מיקרוסופט לא חסר תקלות ופאטצ'ים

וחוזר חלילה.

פורסם

תראה, דווקא בגירסה של ה-creators update מאפריל (1703) היו המון בעיות עם הפונטים שהופיעו בג'יבריש בשפות שאינן יוניקוד ולקח הרבה זמן עד ש-MS תיקנו את זה. בגירסה 1709 שהתקנתי עדיין לא נתקלתי בשום בעיה, בטח לא כזו שבגללה לא כדאי לעדכן. אבל אולי אצל אחרים זה לא ככה.. :nixweiss: חוץ מזה ישנה נטייה אצל הרבה משתמשים להתייחס בחשדנות לכל מה שנוגע לעדכונים ולכן הרבה אומרים שלא כדאי לעדכן למרות שזה לא תמיד נכון

נערך על-ידי ariel007

פורסם

מה שאני בא לומר בסה"כ, זה שאתה או אני לא מדד לכלום, למעשה.

יש למרבה הצער דיווחים על לא מעט תקלות חלקן קלות וחלקן לא.

אז עם הקריאטורס הוי בעיות, אבל עכשיו הוא ללא.

כלומר אם כבר, אז עדיף להתחיל איתו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים!

- במשך 16 השעות  המערכת רק התקינה  את  העדכונים   (כלומר לא כללתי את פרק הזמן שבו ההתקנה הורידה את העדכונים מהאינטרנט)

- גרסת ווינדוס עדכנית 1703 (לא יודע להגיד מה גרסת הDISK RECOVERY)

- העבודה על המחשב נראית על פניו יציבה וללא חריגים (אין לדוגמא את בעיית " 100% DISK שלא משתחרר "  כפי שהיה לפני החלפת ההארדיסק)

ובכל זאת רק בשביל השקט הנפשי שלי - 

האם יש אפשרות לבדוק את החומרה בצורה אובייקטיבית דרך תוכנה מומלצת  רק כדי לוודא שאין לי בעיה במחשב ?

שלומי.

נערך על-ידי shlomyb

פורסם
ציטוט של askme

מה שאני בא לומר בסה"כ, זה שאתה או אני לא מדד לכלום

מסכים איתך ויש מידה של אפשרות לבעיות עם עדכון שיצא רק לפני שבוע וצריך לקחת את זה בחשבון. אבל כדאי שהדיון יחזור למה שפותח הפוסט שואל..:)

התקנה של גירסה 1703 תצריך הרבה עדכונים מאחר שזו גירסה שיצאה באפריל. מצד שני ההתקנה של העדכונים שלקחה 16 שעות זה נשמע על פניו המון זמן.

פורסם
ציטוט של ariel007

מסכים איתך ויש מידה של אפשרות לבעיות עם עדכון שיצא רק לפני שבוע וצריך לקחת את זה בחשבון. אבל כדאי שהדיון יחזור למה שפותח הפוסט שואל..:)

התקנה של גירסה 1703 תצריך הרבה עדכונים מאחר שזו גירסה שיצאה באפריל. מצד שני ההתקנה של העדכונים שלקחה 16 שעות זה נשמע על פניו המון זמן.

מאז שעברו לעידכון מצטבר בכל חודש מספר עדכוני חלונוצ הוא מזערי.

מאז התקנת  1703 עודכנו אצלי בסך הכל 3 (שלושה) עדכונים לחלונות.

פורסם
  • מחבר

אז ברשותכם אני חוזר לבקשה המקורית שלי..

האם יש לכם המלצה על תוכנה שתבדוק את החומרה כך שאם הבדיקה תיכשל אוכל  לפנות לחברה בה רכשתי את המחשב להציג את התוצאות ולמר להם שיש בעיה במחשב שקניתי? (לדעתי כרגע זה שההתקנה הייתה מאוד ארוכה זה הסימפטום ולא המחלה)

פורסם

בדל יש דיאגנוסטיקה מובנית.  הדלק את המחשב כאשר מקש ה FN לחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים