פורסם 2017 באוקטובר 198 שנים כמה גירסאות של Microsoft .NET Framework מומלץ שיהיה מותקן במחשב? איך שאני שם לב, יש גירסה 3.5, 4 ו 4.7 יכול להיות שיש עוד. האם אני צריך שכל הגירסאות יהיו מותקנות, חלקן או רק אחת מהן?
פורסם 2017 באוקטובר 208 שנים אז אני אסביר שוב. כאשר אתה מתכנת תוכנה, אתה יכול תלוי ברכיבי תוכנה אחרים כדי שהיא תרוץ. זה מה שנקרא בשפה המקצועית runtime. ה runtime יכול להיות ספרייה מסויימת (קובץ dll) או מערך שלם של ספריות (framework). עצם העובדה שמותקן לך runtime אחד או אלף לא משנה לך אישית כלום. כל מה שזה ישנה זה לתוכנה שדורשת את הruntime הזה אם היא תוכל לעבוד או לא.
פורסם 2017 באוקטובר 208 שנים מחבר ציטוט של yotam או בקיצור, אם איזה תוכנה תצטרך את 3.5 היא תבקש ממך להתקין ואז תתקין. הבנתי למה שהתכוונתם. יחד עם זאת האם יש מצב שבמחשב יהיה מותקן 4.7 ויום אחד תוכנה שארצה להתקין תודיע לי שהיא צריכה ש 3.5 תיהיה מותקנת?
פורסם 2017 באוקטובר 208 שנים 4.7 מחליף את כל הגרסאות מ-4 ומעלה. יש תוכנות שצריכות את 3.5 (שמחליף את 3.0 ו-2.0). נערך 2017 באוקטובר 208 שנים על-ידי yotam
פורסם 2017 באוקטובר 208 שנים אצלי במחשב גם ישנם כמה גרסאות מותקנות של ה- net framwork. זה לא צריך להפריע שיש כמה ובכל מקרה אם יש תוכנית שדורשת גירסה שלא מותקנת היא תבקש התקנה שלה.
פורסם 2017 באוקטובר 218 שנים מחבר זה לא עניין שזה מפריע שזה תופס מקום. א. פשוט ענין אותי איך העניין הזה עובד. ב. אני מעדיף להתקין מה שיכלול את הכל, ככה שאני לא אצטרך להתעכב בפעם הבאה שארצה להתקין תוכנה מסוימת. נערך 2017 באוקטובר 218 שנים על-ידי roeibar77
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.