עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש למשחקים בשני מסכים?

Featured Replies

פורסם

שלום הכרטיס הנוכחי שלי מציג ארטיפקטים אפילו בעליה מהביוס, זה הזמן לכרטיס חדש.

המשחק העיקרי שאני משחק בו זה Assetto Corsa

המשחק יהיה בשני מסכי FHD, והפעלת סופר רזולוציה מהדרייבר (2560x1440 - שזה מה שהמסך תומך ומריץ)

האם 1070 יריץ את המשחק על מקסימום הגדרות בשני המסכים, ולא ירד בכלל מ-60FPS?

מעבד: i7 920.

תודה.

פורסם

שאלה שאני חייב לשאול - איך אפשר לשחק בשני מסכים? הכי שהמרכז נמצא בריק שקיים בין שתי התצוגות?

פורסם
ציטוט של djelectric

שאלה שאני חייב לשאול - איך אפשר לשחק בשני מסכים? הכי שהמרכז נמצא בריק שקיים בין שתי התצוגות?

פורסם

הבנתי, כאילו תצוגת חלון ימינה. נו, אני רגיל ל-3.

בכל מקרה, הכל ברמת ההשקעה. לדעתי האישית. אם יש לך 2000 שקלים לשים על GTX 1070 חדש - מה טוב,  אם יש קצת יותר, אפשר גם GTX 1080.

פורסם

עושה רושם שהכרטיס מחזיק 4K מעל 60FPS, זה הרבה יותר ממה שאתה מבקש ממנו...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

יש אפשרות להזיז את מיקום המצלמה כמו בסרטון שצרפתי, וזה נסבל.

לא ניסיתי השיטה בסרטון ש-yotam הביא.

המעבד, יכול להיות בעיה ?

זה לא אוברקיל לשני מסכים? 1400P

פורסם

מעבד ישן,  תלוי כמה המשחק כבד מבחינת CPU 

עם איזה GPU הוא פעל עד עכשיו ועל איזה FPS ?

סה"כ תזכור שככול שאתה מעלה רזולוציה אתה מעביר עומס לכרטיס ומקטין את העומס על הCPU (כי הוא מתמודד עם פחות FPS במשחק)

בגדול:

אם מעבד מסוגל לתת 100FPS במשחק מסויים הוא יתן את זה בכל רזולוציה, אם הכרטיס יכול יותר המעבד יגביל אם הכרטיס לא יכול לתת 100FPS הכרטיס יגביל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של עידן פ.

מעבד ישן,  תלוי כמה המשחק כבד מבחינת CPU 

עם איזה GPU הוא פעל עד עכשיו ועל איזה FPS ?

סה"כ תזכור שככול שאתה מעלה רזולוציה אתה מעביר עומס לכרטיס ומקטין את העומס על הCPU (כי הוא מתמודד עם פחות FPS במשחק)

בגדול:

אם מעבד מסוגל לתת 100FPS במשחק מסויים הוא יתן את זה בכל רזולוציה, אם הכרטיס יכול יותר המעבד יגביל אם הכרטיס לא יכול לתת 100FPS הכרטיס יגביל.

למען האמת לא זוכר,

אגב, כמה FPS "גונב" מסך שני בממוצע מהכרטיס בכל משחק?

פורסם

אין דבר כזה "כמה FPS ממוצע גונב מסך שני"

הוא לוקח כמו שההיתה מריץ מסך אחד באותה רזולוציה, וגם את זה אי אפשר לשער כי כל כרטיס מסך והיכולת שלו לעבוד עם רזולוציות גבוהות (תלוי כמה חזקים הROP'S שלו, תעבורה לזיכרו ונפח זיכרון בגדול)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים