עבור לתוכן

חצי טרה-בייט של אחסון באייפון הבא שלכם?

Featured Replies

פורסם

האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית

לכתבה

פורסם

וזה מצדיק מחיר של חללית ?

פורסם

בזמן שהעולם כבר ממזמן התקדים לשירותי ענן וסטרימינג במיוחד בסמארטפונים הנה אפל מוציאה פאלפון עם חצי טרה רק בשביל להפגיז במחיר שוב פעם.

פורסם

יהיה באמת מוצר שקורא לגנב... התימחור מוזר. אגב יש באיביי כרטיס SD סאמסונג של 256 ג'יגה ב-20 דולר. אם הוא אמיתי...

פורסם

בחיים אל תסמוך על FLASH בEBAY. כל זה בגלל שאין כרטיס MICROSD.

פורסם

ברור, אם אפשר לגרוף עוד רווחים, אז מה אכפת לקחת עוד 500 דולר על זה? חחחחח

פורסם

עצם זה שאפל יהיו הראשונים שיוציאו מכשיר בנפח כזה, יגרוף אליהם כמה לקוחות שכן צריכים את זה או יכולים להיעזר בזה. אני מניח שרובם יהיו מטעמי עסקים. אז נכון, רוב האוכלוסיה לא צורכת יותר מ32/64 ג'יגבייט בסמרטפון, ולכן יש גם גרסת 64, שסופסוף אפל עושים בשכל ולא מוצאים גרסאות של 16GB ו128GB בלבד.

זה לא חדש שאפל הם מזללת כסף.. אבל אף חברה לא מייצרת סמרטפונים מתוך שליחות. אל תשכחו שבסוף כולן רוצות כסף, ויותר מזה זו המטרת העל של כולן. לאפל פשוט יש סיבה ויכולת לתמחר גבוה, עובדה שאנשים קונים את המוצרים שלהם.

פורסם

אני לא בטוח בל כך. דבר ראשון כמה אנשים כבר יש ש256 ג'יגה ממש לא מספיק להם? נראה לי שמעט מאוד. וגם אם כן, נראה לי שעדיף להם לקנות מכשיר עם 256 או אפילו 128 פלוס כרטיס הרחבה.

פורסם
ציטוט של ag43

בחיים אל תסמוך על FLASH בEBAY. כל זה בגלל שאין כרטיס microSD.

מבטיח להודיע אם אמיתי... אם לא, יש החזר כספי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למען האמת, לא רואה בכך צורך. סתם מייקר את המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים