עבור לתוכן

מחפש מחשב all in one קטן

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו.

ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד)

תודה.

פורסם

למה שלא תלך על איזה טאבלט של סמסונג או משהו בסגנון? אתה צריך שיהיה עליו וינדוס? מה יהיו השימושים שלך?

פורסם
  • מחבר

חייב ווינדוס 7 ומעלה (ולכן מעדיף 10) - מתממשק למכונה שמצריכה מחשב בשביל לעבוד, המכונה מתקשרת דרך חיבור רשת קווי בלבד ולכן אני צריך גם כניסת רשת חוטית (אני מעדיף שיהיה כבר בתוך המחשב, אבל מקסימום נקנה איזה ממיר USB בשביל זה)

נערך על-ידי assafwei

פורסם

אוקיי, אני לא מכיר את המוצר ולא את החברה של המחשב שציינת, נסה אולי לבדוק על מחשבים של סדרת Microsoft Surface. לדעתי אתה תוכל למצוא משהו מתאים ואתה תהנה ממוצר איכותי ואמין הרבה יותר.

אני אישית לא הייתי משקיע סכום כזה על מוצר של חברה שבחיים לא שמעתי עליה.

פורסם
  • מחבר

ה surface גדול מדיי, אני צריך משהו קומפקטי יותר (בגלל זה אני מכוון לאזור ה 8 אינץ').

פורסם

אני חושב שהכי קטנים זה 10 אינץ, אם זה גדול לך מדיי תנסה לחפש asus vivotab שהם מגיעים גם ב8 אינץ.

פורסם

היי

אני בספק שיש משווק שמוכר מה שאתה מחפש.

לא נראה לי שיש ברירה חוץ מהזמנה מחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים