עבור לתוכן

רדאון 9500 של ספיר, מאורר הפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד.

בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת.

מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב.

תודה ושבת שלום.

פורסם

אין לי כוונה להשקיע בכרטיס הזה כסף, אם הבעיה היא סופית ומשהו נדפק במאורר שלו אני אחליף את הכרטיס.

גם אם הייתה לי כוונה להשקיע כסף בקירור שלו, הייתי קודם מעדיף לבדוק את כל האפשרויות, לכן שאלתי את השאלה. להחליף את הקירור אני יודע שאפשר, אבל זה לא מה שאני רוצה.

פורסם

להחליף את הכרטיס הזה בגלל שהמאורר שלו דפוק ???? השתגעת כולה להשקיע בו 60 שקל מה קרה אתה מעדיף להשקיע לפחות 1000 בכרטיס שיתן לך ביצועים דומים?

פורסם

להשקיע 1000 ש"ח? הגזמת.

אין לי כוונה להשקיע 1000 ש"ח בכרטיס חדש וגם איו לי כוונה להשקיע 60 ש"ח בכר5טיס חדש.

אם אני מחליף את הכרטיס אני מקבל את אותו כרטיס בדיוק בלי שום תוספת תשלום.

אבל שוב, זאת אופציה אחרונה כי לי אין כוח להסחב עד לתל אביב אם אפשרי לסדר אותו לבד.

פורסם

תנסה לנקות אותו מאבק, ואחרי זה תשמן כצת את המנוע, אולי זה יעזור.

פורסם

כשהוא אמר להחליף תכרטיס הוא התכוון לממש את האחריות שלו ולבוא להחליף אותו בחנות, לא לקנות אחד חדש.

ות'אמת עדיף לך כבר לקנות קירור חדש ה-Vantec חמוד.. אני הייתי הולך יותר בכיוון של ה-VGA Artic Cooling.

פורסם

תגידו אתם עושים ממנו צחוק? הוא אומר שהוא לא רוצה לקנות קירור חדש ואתם באים ואומרים לו לקנות קירור חדש?

במקום לנסות לשכנע אותו לקנות קירור, דבר שהוא בכלל לא מעוניין בו, אולי תציעו לו פתרונות לבעיה? כמו שכבר אמרו, תנסה לבדוק אם אין מחסום פיסי שמפריע למאוורר, אם הוא מחובר היטב והם הוא משומן. אם אפשר תנתק אותו ותבדוק אם המנוע של תקין.

אם כל זה לא עובד או שתשאר עם המאוורר מול כרטיס המסך או שתחליף אותו.

פורסם

ניקיתי ושימנתי עם WD40, עדיין הוא לא מגיב. חתיכת דבר מוזר.

בנתיים המאורר ששמתי מול הכרטיס עובד בסדר, הכרטיס עובד רגיל ולא מראה שום שגיאות או בעיות (גם במשחקים)

אם למישהו יש עוד רעיונות (חוץ מלקנות קירור חדש, תרדו מזה) אני אשמח לשמוע.

פורסם

טוב זה מה שאני היתי עושה:

1)תבדוק כמה מתח המאוורר שלך צורך (רשום ליד התקע על גביי הכרטיס) ותארגן בטריה\ות בהתאם

2)תנתק (את המאוורר) ותחבר את אותו לבטריה

אם הוא עובד אז יש בעייה שמה בכרטיס אוליי לא מחובר טוב או שיש בעייה שלי מתח = אין מנוס מלהחליף

אם הוא לא עובשד אז זה בעייה עם המאוורר תפרק אותו מהצלעות! (לא תצלעות מהליבה) ותנקה אותו בצורה הכי יסודית שאתה יכול ושוב תבדוק אותו תנשה לסובב אותו לעשות לי מעין "התנעה" וכך אוליי תשחרר אם משהו נתקע שם או שתעזור למנוע לפעול ואוליי כך הוא "יזכור מה הוא צריך לעשות"

אם לא עזר אז אני היתי הולך לחנות וגומר עם הכראב ראש הזה אחת ולתמיד

הפעולות הללו לא פוגעות באחריות וגם לא ניתן להוכיח אותם כך שאין לך ממה לחשוש

בהצלחתה

ספר מה קרה שם ואיך נפתרה הבעייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים