עבור לתוכן

הנייד האימתני של חברת EVGA מקבל זריקת מרץ נוספת

Featured Replies

פורסם

החברה האמריקאית ממשיכה להרחיב את נסיונותיה בשוק הנייד, הפעם עם כרטיס הגיימינג העוצמתי ביותר שזמין

לכתבה

פורסם

לא כוס התא שלי . 4 קילו ? אז מה ההישג כאן ? שזה בכלל עובד ?

פורסם

4 קילו? פחות נייד, פחות משתלם. אם זה משהו שאתה לא מתכנן לקחת איתך לעבודה או אפילו להחזיק בעצמך במיטה, כבר עדיף להסתפק במחשב רגיל.

פורסם

כבד מדי.. ובגדול מדי.. עדיף זפירוס של אסוס

פורסם

אל תדאגו. AMD תדאג למחוק ולהזיז את תשומת לב מהנושא של גודל ומשקל. - הי... בואו נעבה בעוד 3 סמ ויש לנו את נייד הכי עוצמתי בעולם. אל תדאגו הפעם אנו נדביק זאת עם סגסוגת מתכתית. אנחנו אפילו נדאג שצריכת החשמל תהיה כמו שולחני בכדי שלא תאבדו ביצועים.

פורסם

לא מבין את התלונות שלכם, מדובר על מחשב עם מסך 17.3 אינץ'. הוא מעולם לא התיימר להיות "אולטרהבוק" שאפשר לדחוף לתיק ולשכוח שהוא שם.. אני מסכים שקהל היעד של המחשבים האלה הוא... מסתורי (אולי אנשים ששוכרים דירות מאוד קטנות ואין להם מקום למחשב נייח? אולי אנשים שכל הזמן נמצאים מחוץ לבית [עבודה, רכבות..] וממש קריטי להם יכולות גיימינג מחוץ לבית?), אבל זה קהל יעד שתמיד פנו אליו משום מה - ניידי גיימינג מפלצתיים שהם "לא באמת ניידים אבל נו שיהיה.." אז אתם לא קהל היעד :) זה לא אומר שיש פה איזו "פאדיחה", זה שוק של מוצרים שקיימים כבר הרבה שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים