פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים לא נראה לי הגיוני כי אתה מצליח להכנס לביוס אז זה אומר שהמקלדת שלך כן עובדת משמע הלוח מקבל פקודות מהמקלדת
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר היא עובדת מצויין, גם בווינדוס הקיים וגם בביוס. רק בחלק הזה של ההתקנה זה נתקע. חשבתי שזה אולי בעיה בהתקנה עצמה. ניסיתי להתקין גם ווינדוס אחר. גם מ DVD וגם מ USB שום דבר לא השתנה. נערך 2017 באוגוסט 98 שנים על-ידי roeibar77
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים לא נראה שיש קשר למקלדת. פשוט המחשב תקוע. למה בכלל אתה מתקין חלונות מחדש ? נתק את כל התקנים החיצוניים שמחוברים למחשב ונסה.
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים זה לפטופ, להזכירכם.... טוב, אין טעם להסתובב סביב מקלדת. תעשה בדיקת זיכרון בין עם מה שהמליצו לך כבר, בין עם זה שבא עם ההתקנה של חלונות.
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים בלפטופ שלי כל שקעי ה USB בשימוש, כבל הרשת מחובר לנתב וכונן מחובר ל ESATA וכולם חיצוניים...........
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים צלם לי את הגדרות הביוס שיש לך . תעבוד בלי UEFI ההתקנה מ דיסק או USB ניסית התקנה אחרת ? אולי ההתקנה תקולה
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים למה לצלם ביוס ? תוריד הוראות הפעלה של הנייד. למרות שעדיף קודם לסיים עם הזיכרון.
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר חבר'ה אני התייאשתי, אני אשאר עם הווינדוס 7 שקיים אצלי בנייד, ובהזדמנות הראשונה שאמצא תוכנה לבדיקת הזכרון אודיע אם משהו השתנה. תודה בכל מקרה על הנסיון לעזור. נערך 2017 באוגוסט 98 שנים על-ידי roeibar77
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר תקין. ניסיתי להתקין ווינדוס 10 ואחרי זה ווינדוס 7 וגם XP בדיסקים שונים. פעם עם USB ו פעם עם DVD. כלום לא מצליח.
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים איפשהו התקנה זה כן עובד? יש מסך לפני ההתקנה שיש לו אפשרות לזוז עם המקלדת או עכבר?
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר זה המסך הראשון שאני רואה שאני מפעיל את ההתקנה מהבוט. שאני מפעיל את ההתקנה שאני כבר בתוך הווינדוס הקיים, יש עוד כמה שלבים לפני שאני כן יכול לזוז, עד שמגיעה התמונה ששם זה נתקע.
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מוזר מאוד באמת. גם בתוך הווינדוס זה נתקע?? הייתה לי בעיה כזאת פעם שהעכבר המקלדת לא עבדו בהתקנה וזה קרה בגלל שכל היציאות היו usb3 וההתקנה לא זיהתה usb3 אצלך זה אולי ההגדרה הזאת בביוס על המקלדת תבדוק שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.