עבור לתוכן

השמועה שעלולה להקפיץ את מחיר כרטיסי ה-Radeon Vega

Featured Replies

פורסם

האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב

לכתבה

פורסם

בסוף יגלו שAMD עיכבה את הווגה בשנה כי הם שמו את כל הכרטיסים לכרייה :P

פורסם

עקרונית אני יודע שהכרייה מסתמכת בעיקר על זכרונות, ולכן תדר זכרון והשעון שלו הם חשובים. אבל גם ה1070 שלי וגם ה1080TI שניסיתי במיינינג סתם בשביל הכיף- לא היו הפרשים כלכך גדולים במיינינג.. (תדר ומהירות הזכרון גדולים משמעותית ב1080TI לעומת ה1070) גם יש לנו כרטיסי HBM2 של AMD בשוק והם לא כאלה מהירים בכרייה. אני חושב שזו סתם שמועה ולא יותר.

פורסם

מישהו באמת מרוויח מכל השטויות האלה כסף? כמה זמן לוקח להחזיר את העלות של 8 כרטיסי מסך כאלה בכריה, שנה? שנתיים? העולם הזה נהיה די דוחה שכל אחד מחפש להתעשר מהר.

פורסם

אתה לא מזכיר את הגורם הכי חשוב! מיינינג של מה? BITCOIN? Ethereum ? יש כרייה ויש כרייה.

פורסם

כן יש כסף! אבל צריך כמה רכיבים בכדי ממש לעשות כסף. כגון: יתרון יחסי _ (לדוגמא המקום בו יושבת המערכת הוא מקום שחשבון החשמל בו זול) כמה שיותר כרטיסי מסך שמתאימים לסוג הכרייה. _ (כולל ספקי כח וזכרונות.) ולדעת מה לכרות ומתי.

פורסם

כנראה שעונת הכרייה מתחילה לראות את סופה - מסתבר כי הרכבת כבר עזבה את התחנה.

לעניין זה ראו שרשור שפתחנו לפני כשעה קלה כאן בפורום, ושמו "בלון כורי ה- ethreum ומשמעותו" ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים