עבור לתוכן

בעיה חמורה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב Athlon 1600 לוח Gigabyte 7VTXH ודיסק MAXTOR (לא ה-133)

בקיצור ה-WIN XP כל הזמן עושה לי Restart.

בהתחלה זה היה הרבה פעמים שהפעלתי משחקים אז חשדתי בכרטיס מסך. אבל עכשיו אני רואה שהרבה פעמים שאני מעתיק דברים לכונן D בדרך כלל (מחולק לשניים) אז זה עושה לי Restart (לאחר שזה מראה מסך כחול עם הרבה דברים שכתוב)

אז אני חושד שזה ההרדיסק או אפילו הלוח אם דפוק.

זה יכול להיות בכל זאת הכרטיס מסך? (RADEON 8500 של XpertVision כי עוד לא החליפו לי)

מה אתם חושבים הבעיה?

תודה.

• תגובות 35
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

(לאחר שזה מראה מסך כחול עם הרבה דברים שכתוב)

אתה תאלץ להגיד לנו מה כתוב...

פורסם

מסך כחול ב-WINXP?

זה נדיר...איך הוא נראה?

פורסם

זה לא קרה לי אף פעם...

פורסם

תבדוק טוב טוב שאיו לך סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים

ושכל הדריברים מעודכנים ומתאימים לחומרה שבמחשבך

תופעות של מסכים כחולים ב 2000 נגרמים בעיקר עקב בעיות תאימות חומרה

נסה להוציא את כל הכרטיסים למעט הכ. מסך ואז תכניס כרטיס כרטיס

ותראה מה גורם לבעייה.

פורסם

יש לי מחשב Athlon 1600 לוח Gigabyte 7VTXH ודיסק MAXTOR (לא ה-133)

בקיצור ה-WIN XP כל הזמן עושה לי Restart.

בהתחלה זה היה הרבה פעמים שהפעלתי משחקים אז חשדתי בכרטיס מסך. אבל עכשיו אני רואה שהרבה פעמים שאני מעתיק דברים לכונן D בדרך כלל (מחולק לשניים) אז זה עושה לי Restart (לאחר שזה מראה מסך כחול עם הרבה דברים שכתוב)

אז אני חושד שזה ההרדיסק או אפילו הלוח אם דפוק.

זה יכול להיות בכל זאת הכרטיס מסך? (RADEON 8500 של XpertVision כי עוד לא החליפו לי)

מה אתם חושבים הבעיה?

תודה.

איך מחוברים הכוננים אצלך לIDE, הסידירום והכונן הקשיח הם על אותו בקר(Primary)?

פורסם
  • מחבר

אין לי מוסג איך הדברים מחוברים.

אבל לפי מה שהיה כתוב איפה שהוא, נראה לי שההרדיסק על ה-Primary וה-CDROM על ה- Secondary אבל תגיד לי איך בודקים ואני אגיד לך.

מה שאני מספיק לקרוא זה שכתוב שכנראה משהו לא בסדר עם איזו חומרה ושאני צריך ליצור קשר עם הספק של המחשב שלי.

ובסוף כתוב משהו כמו Begining memory dump.

כל הדרייברים שלי מעודכנים.

זה יכול להיות בעיה של ההרדיסק?

יש לי את הדריברים החדשים (בני איזה חודשיים כבר ובטא) של הריידיאון.

פורסם

אין לי מוסג איך הדברים מחוברים.

אבל לפי מה שהיה כתוב איפה שהוא, נראה לי שההרדיסק על ה-Primary וה-CDROM על ה- Secondary אבל תגיד לי איך בודקים ואני אגיד לך.

מה שאני מספיק לקרוא זה שכתוב שכנראה משהו לא בסדר עם איזו חומרה ושאני צריך ליצור קשר עם הספק של המחשב שלי.

ובסוף כתוב משהו כמו Begining memory dump.

כל הדרייברים שלי מעודכנים.

זה יכול להיות בעיה של ההרדיסק?

יש לי את הדריברים החדשים (בני איזה חודשיים כבר ובטא) של הריידיאון.

הופה. גרסת בטא של הרדאון, על אקספי, יכול להסביר הרבה דברים. ייתכן מאד שהדרייברים האלה סובלים מחוסר יציבות . נסה להחליף כרטיס מסך, ולהתקין דריברים שלו, ונסה לבצע את כל אותם הדברים שאתה מנסה עם הרדאון, ותראה אם זה מתרסק לך.

בנוסף - תעשה טובה - תבדוק אם המאורר של הAMD שלך מסתובב, והאם הוא מחובר טוב למעבד. אם אתה לא יודע איך, הפעל את המחשב, הכנס לביוס, ותנסה לחפש את הטמפרטורה של המעבד - אולי זה יראה על כשל כלשהו של המאורר או חיבור שגוי. חימום מעבד בדרך כלל גורם לווינדוס לבצע RESTART "ללא סיבה ברורה לעין".

פורסם
  • מחבר

טוב אני אבדוק.

יש למישהו עוד איזה רעיון בינתיים?

פורסם

כן, לאחר המסך הראשון של ההדלקה של המחשב(מצטער על זה שזה נשמע מטוטם אני פשוט לא רוצה לבלבל את החבוב הקטן) מופיעה לך טבלה של כל הדברים, ממש לפני שזה עובר לטעניה של חלונות, תנסה לראות לאיפה מחוברים הכונן הקשיח והסידירום, זה אמר לך שם.

פורסם
  • מחבר

בסדר: הסתכלתי כבר בביוס

החום של המעבד לאחר שהדלקתי את המחשב (הוא היה סגור כל הלילה) בביוס הוא בין 40 ל-43 מעלות C.

ההרדיסק מחובר ל- Primary Master והסידירום ל-Secondary Slave.

Any Ideas?

פורסם

איזה כרטיסים יש לך במחשב, אני חושב שהבעיה היא שכרטיס כל שהוא משתף IRQ עם בקר הIDE.

פורסם
  • מחבר

כרטיס קול ורשת Onboard.

Ethenrnet ו Creative 128.

על הלוח Gigabyte GA-7VTXH

כ.מסך Radeon 8500

וזהו אני חושב.

פורסם

מודם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים