עבור לתוכן

ארבעה מסכים במקביל

Featured Replies

פורסם

היי

אני בונה מפרט למחשב חדש, על המחשב יהיה להריץ ארבעה מסכים, שלושה מתוכם:

Dell E2417H 23.8'' LED IPS (DP PORT)

ובנוסף לשלושתם טלוויזיה אחת (חיבור HDMI)

אני חושב על כרטיס המסך הבא:

Asus GTX 1080 Ti FOUNDERS EDITION 11GB GDDR5X HDMI 3xDP PCI-E

שמעתי טענה שכרטיסי אנוידיה (מלבד אלו של עריכה גרפית) לא יכולים להציג יותר מ-3 מסכים בו זמנים.

השאלה היא, האם הוא יכול להציג את ארבעת המסכים בו זמנית?

(בבקשה מכם, אני צריך תשובה וודאית מאחר ויש לי ניסיון רע עם הנושא)

פורסם

לא צריך לשמוע טענות, אפשר לבדוק באתר היצרן. כרטיס המסך תומך בארבעה מסכים בו זמנית. רק לשים לב שמשתמשים ביציאות DP כמה שאפשר ואז ליציאות האחרות

פורסם
  • מחבר

תראה, כשהטענה מגיעה מיועץ בחנות מחשבים מאוד מוכרת ומוערכת כאן בפורום הייתי חייב לקחת אותה ברצינות.

אז בעצם, המסקנה היא שהכרטיס הנ"ל יתמוך ב-4 מסכים? שלושה DP וHDMI אחד? ומה עם הכרטיס הבא:

כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E

?

פורסם

שוב. טענה? בודקים באתר היצרן. אין טעם לטעון. כרטיסי מסך מסדרת GTX 10 יכולים לעבוד עם ארבעה מסכים כל עוד יש יציאות מתאימות.

ה-GTX 1080 שלי מריץ כרגע שלושה, כבר יצא לי להתעסק עם מערכות בעלות כרטיסים דומים לארבעה מסכים.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/geforce-gtx-1080-ti/

הצורך הזה נולד עוד בתחילת עשור כשיצאו טכנולוגיות לריבוי מסכים כמו Eyefinity של AMD ו-Surround של NVIDIA.

לא יודע מי זה היועץ הזה, אבל יש הרבה ילדודס שמוכרתים ברחבי הרשת כמומחי חומרה. לא הייתי מקשיב לעצה שלהם, בכנות.

בשביל זה אנחנו פה בכל מקרה :)

פורסם
  • מחבר

שלושה מסכים זו לא בעיה, הכרטיס הנוכחי שלי מריץ שלושה מסכים.

כמו כן, יש לשים את ההבדל לכרטיס עם 4 כניסות\יציאות לבין כרטיס שיכול להריץ את כולם במקביל - הסיבה היחידה שאני מעלה את הנושא שוב ושוב היא שזה מאוד שנוי במחלוקת, לצורך העניין הייתי בחנות של רשת חנויות גדולה וידוע (נוספת), לטענתו הכרטיסים אמורים לתמוך אך הוא לא יכול להתחייב לי על כך..

כמו כן, לא הצלחתי למצוא באתר היצרן אמירה חד משמעית שהכרטיס מסוגל להריץ 4 מסכים בו זמנית..אבל שוב, אני מניח שאתה צודק ואם הגעתי הנה על מנת לשאול, אני צריך לקבל את דבריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים