עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 שקלים, אם יש משהו טוב יותר בעלות שקלים בודדים אני אשמח לראות אותו.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לצורכי לימודים של סטודנט בעיקר הרצת מצגות וורד, עבודות ומעט מאוד משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:LOL יהיה המשחק הכי כבד שאשחק במחשב.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (לפטופ)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?אני מניח שלפטופ הוא דיי שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן אני צריך מערכת הפעלה שבנויה על הלפטופ, אשמח לווינדוס 10 אבל אם יש משהו אחר טוב יותר אשמח לדעת.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP אבל גם מוכן לשמוע על חנויות אחרות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עוד כ חודש- חודשיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא -לפטופ דיי בעייתי בשדרוגים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

משקל הלפטופ לא כל כך קריטי לי מכיוון שאקח בעיקר אותו ללימודים, חשוב שחיי הסוללה יהיו ארוכים כמה שאפשר, אני מעדיף שמסך הלפטופ יהיה גדול ככל האפשר, חשוב שיעלה מאוד מהר ויהיה מהיר בכל העבודה המשרדית המתוכננת עליו.

פורסם

לצרכים שציינת שניהם מעולים. רק שכחתי לציין שהם מגיעים עם נפח אחסון די קטן, SSD של 256GB בלבד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!!

פורסם

היי

היות והראשון אזל מהמלאי ( קורה ),

להלן הצעתי - 

https://ksp.co.il/?store=matam&changeSnif&uin=36538&select=.268..271..3762.&txt_search=

רק תמתין יומיים שלושה שימכר אותו הדגם רק עם SSD של 256 גיגה במקום הקשיח, או שתשאל אם הם מוכרים

אותו עם SSD.

מומלץ. באחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים