פורסם 2017 ביולי 108 שנים מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עריכה בסיסים יש לי מחשב נייח חזק לעריכות מתקדמות יותר כך שהוא יהיה מחשב משני רק בשביל להתנייד איתו אני צלם בתחומי המחשב הוא אך ורק לצורכי עבודה כך שמשחקים וכל מיני פיצרים לא מעניינים כן חשוב לי צג איכותי עם צבעים כמה שיותר נאמנים למקור משקל ... אני לא ירצה ניידים מהסדרות של ה-IdeaPad של לנובו (מסכים על הפנים) מינימום I5 8GB וגם SSD התקציב הוא לא בשמיים עד 3500 נערך 2017 ביולי 108 שנים על-ידי Emil Yosefov
פורסם 2017 ביולי 108 שנים שלום לך וברוך הבא לפורום. שמע, התקציב הוא לא בשמיים, אבל דרישה למסך ( שהיא מובנת ומוצדקת ) קרובה לשם. איך שלא תהפוך, אתה צריך מסך IPS. בתקציבים האלה ( טיפה יותר גבוהים, האמת ) יש רק את YOGA למיניהם עם מסך כזה, וגם שם לא כל מסך הוא ממש טוב. מה אתה ממליץ לעשות ?
פורסם 2017 ביולי 108 שנים מחבר מה המחשב המינימלי שהייתה מציע לי עם מסך טוב גם עם טיפה יחרוג מהתקציב אני יתפשר על מפרט בשביל לקבל מחשב עם מסך איכותי
פורסם 2017 ביולי 108 שנים מחבר איך יודעים איזה מסכים מתאימים לפוטושופ ? מה הקריטיונים ותודה ענקית על המאמץ וההשקעה !!!! נערך 2017 ביולי 108 שנים על-ידי Emil Yosefov
פורסם 2017 ביולי 108 שנים ציטוט של Emil Yosefov כן חשוב לי צג איכותי עם צבעים כמה שיותר נאמנים למקור אם לתרגם את זה לבלה בלה טכני, אתה או כל מי שזה חשוב לו, צריך מסך עם ערך DELTA E נמוך ככל האפשר ( מעשית, פחות משלוש ומטה ) כיסוי תקן sRGB גבוה ככל האפשר ואותו דבר בקשר ל - ADOBE RGB. הערך הגבוה שמצאתי היה 89 ב - s ו - 54 ב אדובי. כל זה כאמור במחירים בתקציב שלך ואף גבוהים יותר. נערך 2017 ביולי 108 שנים על-ידי askme
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.