פורסם 2017 ביולי 108 שנים אחרי הכנות ארוכות, מיזם ה-Partner TV יושק עם עלות של פחות מ-100 שקלים לכל התכנים, כולל אלו של נטפליקסלכתבה
פורסם 2017 ביולי 108 שנים אני דווקא הבנתי שב69 מקבלים גם את כול ערוצי הספורט, כולל HD, לא כולל ספורט 1 וספורט 2
פורסם 2017 ביולי 108 שנים ציטוט של Epidem מחיר נמוך=שירות בהתאם. בהצלחה לכל אלו שרוצה לחסוך. מה אני אגיד לך? אחלה שירות מYES וHOT ...
פורסם 2017 ביולי 108 שנים חח אני משלם 30 שקל בחודש ל 5 מנויים של נטפליקס, למה לי להוסיף עוד כסף מעל זה בשביל כמה ערוצים מסכנים מהארץ? Meh..
פורסם 2017 ביולי 108 שנים מה יש לראות בטלווזיה ישראלית תחלס? רק הערוצים לתינוקות וילדים עדיין רלוונטים מהטלווזיה הישראלית. אוליי ערוץ הכנסת. אני מניח שיש עוד אנשים שצופים בזבל כמו האח הגדול, אבל נראה לי שהטלווזיה הישראלית והטלווזיה בכלל בדעיכה. כאילו, אין כבר ממש משמעות לשידורים אלא אם כן זה שידורים חיים. או שפרק בסידרה יוצא ביום מסויים. אני ממש כבר לא צופה בטלווזיה, אבל מי שצופה, במה אתם צופים? יש לכם עוד דברים שאתם רואים ב"שידור"? כלומר פרק בתוכנית או חדשות שהפרק זמין רק בשעה מסויימת? בעבר היית צריך להמתין ליום מסויים ושעה מסויימת בשביל לצפות בפרק מסויים, אבל היום זה כבר לא רלוונטי כל כך. חדשות אני מעדיף לקרוא או לראות ביוטיוב מאשר לשמוע "מומחים" מבלבלים במוח. סדרות לא מעניינות אותי. סרטים אני רואה רק בקולנוע. ספורט אני לא צופה. כאילו למה צריך גם ערוץ גיימינג בכלל? יש לך הכל זמין על כל נושא ביו טיוב של גיימינג, ויש גם שידורים חיים באינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.