עבור לתוכן

המלך החדש של Steam: ה-GeForce GTX 1060 כובש את הגיימרים

Featured Replies

פורסם

הסקר העדכני של פלטפורמת הגיימינג מציג לנו אלוף פופולרי חדש, אחרי הרבה מאוד זמן בו שלט ה-GTX 750 Ti המפורסם

לכתבה

פורסם

לי יש 750TI מלפני שנתיים (גם אז הוא היה די ישן), ומתחילים לראות את הגיל שלו, הוא גם נמצא ממש במינימום של משחקים חדשים ולפעמיים אפילו זה לא. אני לא יודע מה בדיוק אפשר להסיק מזה... אולי שרוב השחקנים בסטים לא בדיוק משחקים במשחקים הכי כבדים...

פורסם

כמה אני מלא הערכה ל7970 הזקן שלי. הוא מתמודד בכבוד גם היום עם המשחקים הכי חדשים בFHD. אולי לא תמיד בהגדרות מקסימליות, אבל medium high תמיד.

פורסם

מי יתן והRX580 ירד במחירו לאחר שהטירוף ייגמר ויהיה אפשר למצוא אותו בזילהזול בשוק היד 2 כמו שהיה עם ה7970 וה7950.

פורסם

עכשיו אני רגוע יותר Itamar Shpak

פורסם

ועדיין נמכרים פחות מ480/580

פורסם

יאי

פורסם

נראה לי שעדיף 480 על ה580 מבחינת הכל ,לא ? ? כל מקרה כמו שאמרתי בעבר קצת אור חיובי על וגה, מקווה לטוב https://videocardz.com/70777/amd-radeon-rx-vega-3dmark11-performance

פורסם

שבוע שעבר הייתי אצל TMS לרכוש מארז, שאלתי את קיריל (המנהל) שבמקרה היה שם באותה שעה:

מה יחס המעבדים שהם מוכרים כיום אינטל לעומת ריזן, אם לא קשה לו לבדוק רגע ולשתף אותי.

הוא הריץ במערכת המכירות הממוחשבת שאילתה מראשון למרץ, ועד אותו רגע בחודש יולי - כמה מעבדי 7700K נמכרו

למשל, וכמה מעבדי ריזן 1600 ו- 1700 נמכרו למשל (לבקשתי).

התשובה היתה כ- 103 מעבדי 7700K של אינטל, ובערך 26 מעבדי 1600 של ריזן, וגם 24 מעבדי 1700 של ריזן.

אנו רואים כאן יחס של 1 ל- 4. על כל ארבע מעבדי אינטל 7700K ,נמכר מעבד ריזן 1700 למשל. או מעבד ריזן 1600 למשל.

שאלתי אותו עוד:

מה היה לפני מרץ השנה - כמה מעבדי AMD נמכרו אצלם ?

הוא השיב שאפס.

זאת אומרת, שמנתח שוק של אפס אחוז במעבדים מעל 200$, AMD נכנסה כיום לנתח שוק של 20 או קצת יותר מ- 20%

לסגמנט של הפרימיום.

ומה אתם הקוראים אומרים - האם AMD הגדילה את מכירותיה או לא ?

האם היא הצליחה לחדור לסגמט הרווחי של מעבדי פרימיום במעל 200$, או שעדיין נשארה למכור רק בסגמנט השולי והלא

רווחי של מעבדים ב- 50-150$  (כל אותם מעבדי FX ו- Ax ישנים שלה מלפני כמה שנים) ?

סבורני שנתונים מחנות אמיתית בארץ, שבמקרה תואמים לסקר בינלאומי של passmark, מציירים תמונה מעניינת.

עוד להערכתי הנתון בסקר של steam מעט מטעה:

הוא בוחן רק שחקנים שנכנסים לאתר שלו. ולהערכתי מה שרואים שם, זה מעבר (shifting) של צרכנים שהיה להם מעבד

AMD זול ופשוט, אל לעבר מעבדי ריזן מודרניים. קרי שהכמויות לא השתנו, אלא שהמחיר של המעבדים שבפועל נמכרים כן.

קרי ש AMD כיום עברה למכור במקום מעבדים זולים בגרושים עד לפני מרץ (למערכות סופר זולות),

אל עבר מכירת מעבדים למערכות פרימיום כפי שאינטל מוכרת - מחירים של ריזן בין 200-300 דולר טיפוסי.

קרי שלא הכמות השתנתה, אלא הסגמנט שאליו AMD מוכרת כיום השתנה.

תוצאות רשמיות של רבעון שני יפורסמו בשבועיים הקרובים על ידי AMD, ואז נוכל להיות הרבה יותר חכמים.

בנתיים הדלפות ראשונות מהדוח שמכינים investor relations, אומרים ש- AMD עקפה את התחזיות של עצמה לרבעון השני,

והמכירות היו חזקות מאד. למעשה מעבדי FX ו- Ax זולים מליטוגרפיה ישנה 32nm, שמכירותיהם ירדו, הוחלפו במכירות של

מעבדי ריזן 16nm במחיר כפול ומשולש פר יחידה, שהרווח ליצרן עבור כל יחידה כזו גדול פי כמה וכמה לעומת הרווח שהיה לו

במעבדי תחתית שמכר קודם לכן.

מה שנקרא: סקרים יפים עד נקודה מסוימת, היכולת לנתח את הנתונים שבהם חשובה הרבה יותר.

פורסם

מעניין.

פורסם
ציטוט של אור כהן

מי יתן והRX580 ירד במחירו לאחר שהטירוף ייגמר ויהיה אפשר למצוא אותו בזילהזול בשוק היד 2 כמו שהיה עם ה7970 וה7950.

מהפה שלך לאלוהים... :goodposting:

פורסם

המ..... 1800X במחיר של 2300 לעומת 7820X במחיר של 2700 _ (רצוי לרכוש ללא מעמ ואז זה יותר נמוך) לדעתי התשובה ברורה לא? ויש לציין ש 1060-6G מנצח את 970 בכמה וכמה כותרים. אז זה בהחלט כרטיס מנצח.

פורסם

^מדוע 1800X - ולא 1700 במחיר 1400 ש"ח את יכולה להסביר לנו ?

פורסם

כן אבל מה עם המסביב שידרוג עתידי החלפת משחה למעבד וכל הדברים הרגילים שאין באי אם די . לי בכל מקרה נראה שאי אם די עדיפים לטווח הרחוק וה7700k הוא בעיקר למשחקים ואני לא רוצה מחשב שזז רק במשחקים ובכל השאר הוא פחות מהמתחרים היותר מאוזנים

פורסם

^"החלפת משחה" ?!

האם הנך רומז לנטיות מסוימות שקיימות אצל המעבד מבית אינטל בשעה שאין כמותם במעבד מבית AMD ?  

רק מעביר את הדברים כמות שהם מבלי לחוות דעה....  :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים