עבור לתוכן

הדבר הקטן הבא: חברת GlobalFoundries מכריזה על התחלת ייצור שבבים ב-7 ננומטר

Featured Replies

פורסם

האם יתכן שבשנה הבאה נראה מוצרים מבית AMD בטכנולוגיית ייצור מתקדמת יותר מזו שאצל אינטל ו-NVIDIA? התוכניות של שותפת הייצור שלה אמורות להפוך את החזון הזה למציאות

לכתבה

פורסם

יש לי רק מילה אחת להגיד: מרשים !

פורסם

יש לי שתי מילים: תעלול שיווקי

פורסם

^^^^

וואללה ?

הסבר / פרט / נמק ....

פורסם

היום כל החברות עושות את המשחק הזה, המספר איבד משמעות. ההשוואה של התהליך לתהליכים אחרים של finfet מגוכח, כי הם בעצמם 20nm תחת שם של 14nm. אפשר להגיד שבשנה הבאה הם ידביקו את סמסונג וTSMC מבחינת היכולת ייצור. אני ממליץ לעבור על נתונים כמו: Gate pitch, Logic cell height, fin pitch .. רק דרך אלו ניתן לקבוע אם היה מזעור אמיתי ובכמה. בפועל גם לאחר המעבר של GB ל10nm הם יהיו מאחורי TSMC, Samsung ו- Intel.

אגב, אף חברה עוד לא מצאה פתרון ל- quantum tunnelling, וכל חברה שמתנסה ב-10nm אמיתי נתקלת בתופעה.

פורסם

7nm - amazing! next 4nm and than quantum computing

פורסם
ציטוט של ralman

היום כל החברות עושות את המשחק הזה, המספר איבד משמעות. ההשוואה של התהליך לתהליכים אחרים של Finfet מגוכח, כי הם בעצמם 20nm תחת שם של 14nm. אפשר להגיד שבשנה הבאה הם ידביקו את סמסונג וTSMC מבחינת היכולת ייצור. אני ממליץ לעבור על נתונים כמו: Gate pitch, Logic cell height, fin pitch .. רק דרך אלו ניתן לקבוע אם היה מזעור אמיתי ובכמה. בפועל גם לאחר המעבר של GB ל10nm הם יהיו מאחורי TSMC, Samsung ו- Intel.

אגב, אף חברה עוד לא מצאה פתרון ל- quantum tunnelling, וכל חברה שמתנסה ב-10nm אמיתי נתקלת בתופעה.

המממ, תחמנים ?!

או קיי. שווה להיכנס לעובי הקורה.

תודה.

פורסם

כמו תמיד, היחס עלות-תועלת ב-AMD טוב יותר מאשר באינטל

פורסם

מה יקרה כשיגיעו ל0?

פורסם

אי אפשר להגיע ל -0, בפועל יש מינימום עבור סיליקון והוא בערך חצי ננומטר (קוטר ואן דר ואלס)

פורסם

אין דבר כזה אפס זה פשוט יהיה קטן יותר מנאנומטר זה יהיה מיקרומטר

פורסם

Ⓜ :-)

פורסם

אחרי ננומטר מגיע פיקומטר, מיקרומטר גדול פי 1000 מננומטר.

פורסם

Demitri Sher Dmitry Sosinov

פורסם

Or Elgrabli מיקרו יותר גדול מנאנו... הדבר הבא יהיה פיקו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים