פורסם 2017 ביוני 298 שנים windows defender טוען שאני משמש ב"ספקים אחרים של אנטי וירוס" אך אין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב חוץ ממנו. כל פעם שאני מנסה לראות מי הספקי אנטי וירוס במחשב אני רואה שהוא הספק. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה רבה לכל העונים.
פורסם 2017 ביוני 298 שנים מוזר..... תריץ סריקה מהרשת של תוכנות אנטיווירוס, או בקיצור, תסרוק את המחשב לראות שמשהו לא מתחזה לאנטיווירוס נוסף.
פורסם 2017 ביוני 298 שנים לא חסרות גרסאות פרוצות של וינדוס שמגיעות build-in עם ספייוורים והמון זבל שרץ ברקע שאי אפשר להיפטר ממנו.
פורסם 2017 ביוני 298 שנים מחבר הווינדוס הגיע עם נייד של HP ישר מהחנות... וחוץ מזה אני מסתכל בתוכנה להסרת תוכנות (REVO) ואין שם שום תוכנה נוספת שלא ידעתי עליה.
פורסם 2017 ביוני 298 שנים או ! הבהרה מתבקשת ובמקום על נסיבות השאלה ששאלת. הבנתי מה הניע אותך לשאול. כן, במערכות כאלה זה אכן נפוץ. נערך 2017 ביוני 298 שנים על-ידי askme
פורסם 2017 ביוני 298 שנים מחבר ציטוט של askme כן, במערכות כאלה זה אכן נפוץ. ומה הפיתרון? הרצתי סריקה מלאה של windows defender והוא לא מצא שום "איומים" להגדרתו. והייתי רוצה להוסיף שהבעיה התחילה רק אחרי שעדכנתי את windows.
פורסם 2017 ביוני 298 שנים לא אמרתי לסרוק עם דיפנדר. לסרוק אם תוכנה שמפעילה סריקה מאתר, כמו פאנדה אנטיווירוס וכאלה. כלומר תוכנת צד שלישי. נכון לעכשיו, הדיפנדר הוא בין החשודים. כי הוא מעין מנוטרל כזה.
פורסם 2017 ביוני 298 שנים נסה להשתמש בכלי שבקישור להסרה גם של שאריות של אנטי וירוסים שלא הוסרו במלואן. http://www.thewindowsclub.com/antivirus_removal_tools
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.