עבור לתוכן

בניית מחשב או שדרוג?

Featured Replies

פורסם

אהלן זה המפרט שלי כרגע:594c2c7a2304d_.thumb.png.d3a157bc94070216df6738149c9dc771.png

המחשב כמעט 4 שנים אצלי. אני משחק משחקים כבדים כמו TW3 WD2 BF1 GTA V 

אני מעוניין לקנות GTX 1070 אבל רוצה למנוע צאוור בקבוק כי המעבד שלי לא משהו...

מה כדאי? להחליף מעבד? אם כן איזה לקנות?

ואני גם מעוניין לקנות SSD המליצו לי להתקין שם את מערכת ההפעלה.

או שכדאי בכלל מפרט מלא? הבעיה שאני רוצה משהו חזק ואין לי כלכך תקציב... ישלי 3000 יכול לחרוג 3500 בנוסף ישלי מסך L226W 1650X1050 75HZ

יכול להיות אחליף גם מסך בעתיד 

פורסם

המעבד שלך לא כ"כ חלש, תחפש ביוטיוב שילוב של i5 3470 עם gtx 1070, מריץ בכבוד הכל. 

ממליץ לך לקנות את הכרטיס ו-ssd אמין של לפחות 250gb (אינטל או סמסונג) ולראת איך הביצועים במשחקים המדוברים.  אם אתה מרוצהמהביצועים, ממליץ גם לקנות באיביי סטיק נוסף של  8gb ddr3,  זהה למה שיש לך או דומה ככל האפשר (עניין של כ-35 דולר). 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של User_Name

המעבד שלך לא כ"כ חלש, תחפש ביוטיוב שילוב של i5 3470 עם gtx 1070, מריץ בכבוד הכל. 

ממליץ לך לקנות את הכרטיס ו-ssd אמין של לפחות 250gb (אינטל או סמסונג) ולראת איך הביצועים במשחקים המדוברים.  אם אתה מרוצהמהביצועים, ממליץ גם לקנות באיביי סטיק נוסף של  8gb DDR3,  זהה למה שיש לך או דומה ככל האפשר (עניין של כ-35 דולר). 

אהלן :)

מעדיף לקנות הכל בארץ

תגיד אני רואה כאן שהביצועים של1070 לא משהו זה נכון הFPS כאן?

ואפשר גם קישור למסך טוב בבקשה שיתאים?

פורסם

ע"פ הסרטון, הביצועים מצויינים. 

הזיכרון בארץ יעלה לך כפול, אבל איך שנוח לך :)

אני לא מומחה למסכים,  ממליץ לך לחכות למישהו שמעודכן יותר בתחום.  בגדול הכרטיס מיועד ל1440p,  אבל לדעתי הוא מתאים יותר ל1080p. 

תוודא גם שהספק שלך מספיק חזק לכרטיס. 

פורסם
ציטוט של David Guy

תגיד אני רואה כאן שהביצועים של1070 לא משהו זה נכון הFPS כאן?

בתקציב של 3,500 למחשב חדש אתה תקבל הרבה פחות FPS ממה שיש בסרטון.

בתקציב כזה לא הייתי מחליף שום דבר. 

בהחלט כדאי להוסיף עוד 8GB זיכרון, המעבד שלך יתמודד יפה עם GTX1070, לא צריכה להיות בעיה. כמובן שאל תשווה אותו למעבד כמו i5 7600.

SSD בהחלט הייתי מוסיף, במשחקים חדשים זה פשוט סיוט לשחק עם דיסק קשיח.

לגבי מסך אתה לא חייב להחליף. אם בכל זאת אתה מעוניין אשמח לעזור.

מה יהיו השימושים במחשב מלבד גיימינג?

מה הגודל הרצוי?

יש העדפה לרזולוציה מסויימת?

והאם יש עוד הערות/חיבורים שחשובים לך?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

בתקציב של 3,500 למחשב חדש אתה תקבל הרבה פחות FPS ממה שיש בסרטון.

בתקציב כזה לא הייתי מחליף שום דבר. 

בהחלט כדאי להוסיף עוד 8GB זיכרון, המעבד שלך יתמודד יפה עם GTX1070, לא צריכה להיות בעיה. כמובן שאל תשווה אותו למעבד כמו i5 7600.

SSD בהחלט הייתי מוסיף, במשחקים חדשים זה פשוט סיוט לשחק עם דיסק קשיח.

לגבי מסך אתה לא חייב להחליף. אם בכל זאת אתה מעוניין אשמח לעזור.

מה יהיו השימושים במחשב מלבד גיימינג?

מה הגודל הרצוי?

יש העדפה לרזולוציה מסויימת?

והאם יש עוד הערות/חיבורים שחשובים לך?

אז אתה אומר שכאילו אתה מתקין משחקים על הSSD? זה באמת עד כדי כך מהיר? ואתה בטוח באלף אחוז שה1070 יתמודד עם המעבד שלי ויגביל אותו במעט? אני לא רוצה עכשיו שיגביל אותי ב40 30 FPS אם כך כבר משתלם לקנות 1060...

אחי ישלי רזולוציה קטנה מFHD ול1070 זה סתם צאוור בקבוק נראלי אלך על 2K במחיר לא יותר יקר מ1500

גיימינג וסרטים אני גם מתכנת אבל זה לא קשור כלכך...

הערות: אני באמת מבקש לבדוק אם שילוב המעבד והכרטיס לא יגרמו לצאוור בקבוק גם במשחקים של עוד שנתיים 3. לדעתך המעבד שלי יחזיק?

פורסם
ציטוט של David Guy

אז אתה אומר שכאילו אתה מתקין משחקים על הSSD? זה באמת עד כדי כך מהיר? ואתה בטוח באלף אחוז שה1070 יתמודד עם המעבד שלי ויגביל אותו במעט? אני לא רוצה עכשיו שיגביל אותי ב40 30 FPS אם כך כבר משתלם לקנות 1060...

אני אשאיר לך את ההחלטה לגבי זה. אתה יכול להיעזר בשני הסרטונים האלה, שניהם מריצים GTA V עם המעבד שיש לך, אחד עם GTX1070 והשני עם GTX1060. שניהם על הגדרות מקסימליות ועל FHD.

ד"א - GTA V הוא משחק שיושב חזק על המעבד ביחס למשחקים חדשים אחרים, אז קח את זה בחשבון. אם נניח יש הפרש של 10 FPS ממוצע פה, במשחקים אחרים יהיה משהו כמו 15.

פורסם
ציטוט של David Guy

הערות: אני באמת מבקש לבדוק אם שילוב המעבד והכרטיס לא יגרמו לצאוור בקבוק גם במשחקים של עוד שנתיים 3. לדעתך המעבד שלי יחזיק?

לגבי השאלה הזאת, אי אפשר באמת לדעת.. אני מאמין שבעוד 4-5 שנים תצטרך לשדרג את כל המחשב אם תרצה להריץ משחקים חדשים.

ציטוט של David Guy

אחי ישלי רזולוציה קטנה מFHD ול1070 זה סתם צאוור בקבוק נראלי אלך על 2K במחיר לא יותר יקר מ1500

גיימינג וסרטים אני גם מתכנת אבל זה לא קשור כלכך...

לגבי מסך, לא ציינת גודל. ד"א- זה שאתה מתכנת זה מאוד קשור, בשביל זה שאלתי :) 

בכל מקרה, ברזולוציית 2K אני ממליץ על 25 אינץ ומעלה, אבל התקציב לא מאפשר להשתגע עם הגודל.

ממליץ לך על זה:

http://ksp.co.il/?uin=28678

ונקודה חשובה - אם אתה באמת מחליט לרכוש מסך 2K, אני ממש הייתי ממליץ על GTX1070. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר זה מצמצם את צוואר הבקבוק שהמעבד יוצר. הסיבה לכך היא שברזולוציה גבוהה הכרטיס מסך עובד קשה יותר אבל המעבד לא, לכן צוואר הבקבוק יצטמק.

פורסם

מה הספק?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

אני אשאיר לך את ההחלטה לגבי זה. אתה יכול להיעזר בשני הסרטונים האלה, שניהם מריצים GTA V עם המעבד שיש לך, אחד עם GTX1070 והשני עם GTX1060. שניהם על הגדרות מקסימליות ועל FHD.

ד"א - GTA V הוא משחק שיושב חזק על המעבד ביחס למשחקים חדשים אחרים, אז קח את זה בחשבון. אם נניח יש הפרש של 10 FPS ממוצע פה, במשחקים אחרים יהיה משהו כמו 15.

היי

לפי מה שראיתי במעבדים יותר חדישים כמו RYZEN 7 1700 יש 80 FPS מינימום AVG על 90 100

יש פה הגבלה של לפחות 30...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

מה הספק?

טרמלטייק ברונז 600W

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

הספק שלך יחזיק.

שוב, לא הייתי משדרג i5 מדור sandy bridge ומעלה למטרות גיימינג בלבד. כן, שילוש חדש יביא לך יותר fps אבל לא משהו שתשים לב אליו. בסרטונית ניתן לראות בבירור שלרוב הקצב נשאר מעל 60 fps, לכן המלצתי לך קודם כל לקנות כרטיס מסך ואז להתקדם משם. תמיד תוכל למכור את המעבד, הלוח והזכרונות בסביבות ה450-600 ש"ח ולקנות שילוש חדש.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של User_Name

הספק שלך יחזיק.

שוב, לא הייתי משדרג i5 מדור Sandy Bridge ומעלה למטרות גיימינג בלבד. כן, שילוש חדש יביא לך יותר fps אבל לא משהו שתשים לב אליו. בסרטונית ניתן לראות בבירור שלרוב הקצב נשאר מעל 60 fps, לכן המלצתי לך קודם כל לקנות כרטיס מסך ואז להתקדם משם. תמיד תוכל למכור את המעבד, הלוח והזכרונות בסביבות ה450-600 ש"ח ולקנות שילוש חדש.

סבבה אעשה את מה שאמרת :)

ברגע שארצה לקנות מעבד (כי יש סיכוי טוב שאקנה בגלל שהמחשב אצלי 4 שנים.. לא רוצה שימות לי עוד שנתיים גג)

על איזה מעבד אתה היית ממליץ? אני לא עושה OC

מה כדאי I7 7700 או I5 7600?

או בכלל היית ממליץ משהו אחר? העיקר משהו טוב שאני לא משלם הרבה על גרסאת OC משופרת וכו (תקציב: מתחת ל1400 TMS)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים