עבור לתוכן

מטרה או אשליה? בדואר ישראל שואפים לספק לכם רכישות מחו"ל בפחות מיומיים

Featured Replies

פורסם

שלא ישאפו יותר מדי

• תגובות 92
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על כרכרה רתומה לחמורי גרם.

פורסם

כואבת לי הבטן מרוב צחוק

פורסם

מישהו שם עשה שכטה טובה על הבוקר

פורסם

אשליה. שלחתי כרטיס אוטובוס אומלל בדואר לישראל לפני שלושה חודשים. מעולם לא הגיע. דואר ישראל חייב לי 32 פאונד- 30 על הכרטיס אוטובוס שלעולם לא אקבל עליו החזר, ו2 על המשלוח.

פורסם

כמות התגובות בת'רד הזה היא תעודת עניות לדואר ישראל.

נערך על-ידי ag43

פורסם

הבעיה היא שלא רק הדואר נראה ככה. פחות או יותר כל מעניקי השירות מטעם המדינה (וגם לא מעט גופים פרטיים) מתנהלים אותו הדבר. אני אעצור פה. שיהיה לכם שבוע נעים.

פורסם
ציטוט של ag43

כמות התגובות בת'רד הזה היא תעודת עניות לדואר ישראל.

נכון יותר יהיה לומר מהות התגובות .....

או בעצם, אוי לזה ואבוי לזה !

פורסם

בדיחה טובה ..... אחלה סיפתח לשבוע ...

פורסם

ביום שבו מכוניות יתחילו לטוס.

פורסם
ציטוט של yw1971

אם מרכז החלוקה ייתר את הסניפים המקומיים - אולי. אבל זה אומר סילוק לא מעט עובדים = וועדים ועוד. אתגר רציני.

זה לא קשור לסניפים מקומיים, זה מרכז שמחלק את כל החבילות שמגיעות מנתב"ג לאיזורים השונים ומשם לסניפים עצמם.

זה מרכז מיון, לא מרכז "חלוקה" (ללקוחות)..

פורסם

אשליה רצינית... עכשיו אספתי חבילה שנישלחה לפני שבוע חבילה צריכה להיוצ כמו מכתב שתוך טרץ לפחות 3 ימים. אני לא מאמין שהחברה תצליח גם לאור העובדה שעכשיו בסניף שלי היו מלא אנשים ורק אשנב אחד עובד הבחירה הייתה לבד ...אמרתם מהפחכה? אני חושב שהיתהפחתם סתם .

פורסם

אשליות? מדובר בדימנציה!

פורסם

קודם שדואר בארץ יגיע תוך יומיים, ואז שידברו על חבילות מחו"ל.

פורסם
ציטוט של OvO

הם בהחלט עובדים בLIFO.

דוגמא עדכנית.

חבר מהעבודה הזמין משקפיים מzenni, ועדיין לא קיבל אותם כבר חודשיים + (לפי המעקב החבילה תקועה במודיעין).

לפני שבועיים וחצי, התלוננו לzenni שחבר שלי לא קיבל עדיין את החבילה, ושלחו לו זוג נוסף בחינם ובזריזות. הוא קיבל את החבילה לפני יומיים. הווה אומר תוך כשבועיים שזה די מרשים.

אם הם יתאפסו על עצמם (והלוואי ואני טועה בגיחוך שלי בהודעה הראשונה) כולנו נרוויח מזה.

עד אז אני נשאר עם הגיחוך, חובת ההוכחה היא עליהם לא עלינו.

כל הכבוד ל-ZENNI. הנה חברה שנוהגת נכון. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים