עבור לתוכן

התייעצות לגבי מפרט לשרת Deep-Learning

Featured Replies

פורסם

שלום, 

אני חלק מקבוצת מחקר שכרגע רוצה לקנות מחשב שיהווה שרת לטובת לימוד רשתות בתחום של computer vision. 

רוב הקוד ירוץ בעיקר על GPU ולכן אנחנו זקוקים ל כרטיסים חזקים ועם הרבה זיכרון. 

כמו כן, זהו שרת שיעבדו עליו עד 2-3 אנשים במקביל. 

כרגע זה המפרט שאנחנו חושבים לקנות (התקציב הוא 10 אלף דולר) : 

לוח אם: GIGABYTE GA-X99-UD4

מעבד: Intel® Core™ i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). Overclock up to 4.2 GHz. (8 x Cores, 16 Threads ).

קירור למעבד: High end Heatpipe CPU cooler. 8 Heat Pipes

זיכרון: 64GB (4 X 16GB) DDR4 2400MHz (יתכן שיהיה 128GB) 

מארז: Rack Mount 4U, 6 x 5.25 inch Drive Bays.

ספק כוח: 1600W 80 PLUS certified. Massive 110A +12V

כרטיס מסך (4 כאלה) : NVIDIA GeForce 1080 TI. CUDA Cores 3584. Memory size 11GB GDDR5X / BOOST 1582 MHz. 

דיסק :

Samsung 960 EVO NVMe M.2 512GB SSD

HARD DISK GOLD ENTRP S-ATA 4TB 7200rpm 128K WD

אשמח לביקורת על המפרט הנוכחי ו/או אם יש הצעה למפרט אחר. 

תודה,

אופיר 

פורסם

שאלת תם -

ארבעה כרטיסי מסך הם בערך 4  אלף דולר.

למה לא TESLA או כל מפלצת אחרת שנועדה להאצת חישובים ?

פורסם

המפרט נראה טוב יותר RAM בהחלט מומלץ אני הייתי מחכה מעט אם אפשרי המתחרה AMD מוציאה פלטפורמות הרבה יותר חזקות ומתקדמות ב 20-30 % פחות מחיר גם אם המתחרה לא מעניינת אותכם התחרות תוביל לירידת מחירים בתחום שלכם ולדעתי ASKME צודק תחכו ל TESLA בטווח הארוך יהיה שווה לכם. 

פורסם

מה יש לחכות לnVidia/AMD? יש כבר מוצרים שעובדים ואפילו aplianceים מוכנים של שתי החברות ברמות שונות של ביצועים.

אפשר אפילו לשגור שירותי מיחשוב ענן לפי שעות שימוש מכל ספק כבר יותר משנה.

לפתוח הדיון - אתה כל כמה חודשים פותח דיון חדש עם דרישות ומידע לא עוקב.

האם אתה, בעצמך, יודע מה באמת אתה צריך?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות. 

לגבי tesla, מה היתרון על פני ה 1080 ? מהמעט שהבנתי מהאתר של NVIDIA, הארכיטקטורה הזאת כבר ממוממשת ב כרטיסי ה PASCAL שלה (ש 1080 הוא אחד מהם). 

multicore- אתה צודק, סליחה על ריבוי הפוסטים. אנחנו מגובשים לגמרי על הצרכים שכתבתי פה.

לגבי שירותי ענן- שקלנו את זה ויוצא שיותר משתלם לנו לקנות שרת. 

פורסם

אולי כדאי לבדוק את הTesla V100? הוא מיועד במיוחד לזה, והוא יאפשר להשיג ביצועים דומים או גבוהים יותר (תלוי במה) עם צריכת חשמל נמוכה בהרבה.

פורסם

ה-V100 וגם ה-P100 עולים משמעותית יותר מהתקציב, ראלית אני מניח שאפשר להכניס P40 אחד אבל נראה לי שהרבה יותר משתלם גם מבחינת ביצועים להשאר עם ארבע 1080Ti.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למען האמת לאחר בדיקה לא רלוונטי לתקציב שלכם, אני בדעה שעדיף שתחכו מעט עד אוגוסט ( במידה ואפשר ) התחרות הולכת להתחמם ואיתה המחירים ירדו וההיצע יתרחב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים