עבור לתוכן

ההאקרים מכים שוב: שודדי הקאריביים 5 יודלף לרשת לפני ההשקה?

Featured Replies

פורסם

אולפני דיסני עלולים להפוך בקרוב לקורבן החדש של מדליפי התכנים הפיראטיים - במהלך אשר יעלה להם עשרות ואולי אפילו מאות מיליוני דולרים

לכתבה

פורסם

אני אמרתי לפני חודש או יותר בתגובה לכתבה שהייתה כאן: שאם האיש מצפון קוריאה יתעצבן הוא מסוגל שוב לעולל בהוליווד את מעשי הקונדס שלו! ואני לא אתפלא אם זה לא יהיה הסרט היחיד. _ (דיסניהוליווד.בוליווד.... למחשב אין הבדלי גזע דת ומין !!!)

פורסם

אחי, איכות ירודה זה אם מישהו פיזית בקלונוע מצלם במצלמה ביתיית, פה הם גנבו ממחשבי האולפנים מה שאומר שזה חייב להיות באיכות גבוהה... הנזק יהיה גדול אם יפרסמו באנרטנט ליוצרי הסרט מצד שני אם ישלמו יפסידו גם לא מעט

פורסם

אחי, איכות ירודה זה אם מישהו פיזית בקלונוע מצלם במצלמה ביתיית, פה הם גנבו ממחשבי האולפנים מה שאומר שזה חייב להיות באיכות גבוהה... הנזק יהיה גדול אם יפרסמו באנרטנט ליוצרי הסרט מצד שני אם ישלמו יפסידו גם לא מעט

פורסם

אם זה באיכות ירודה אני עדיין מעדיף לראות בקולנוע, ואני מאמין שעוד רבים כמוני לא מוכנים להתפשר על איכות גבוה כדי להנות מסרט כזה.

פורסם

אם זה באיכות ירודה אני עדיין מעדיף לראות בקולנוע, ואני מאמין שעוד רבים כמוני לא מוכנים להתפשר על איכות גבוה כדי להנות מסרט כזה.

פורסם

אם זה יהיה כמו בכתום זה השחור החדש, עם טיימר שרץ ברקע וwatermarks, זה יהיה מבאס.

מעצבן שבnetflix ישראל, עוד לא עדכנו את העונה החדשה. שלא נדבר על זאת שיוצאת בקיץ >:(

לא נורא :)  בינתיים אני צופה בדברים אחרים.

פורסם

מה הקשר צפון קוראיה לפריצה הזאת?!

פורסם

אם פירטיות מרחיקה צופים מבתי הקולנוע, איך כל שנה נשברים שיאי ההכנסה לסרטים?

פורסם

זה סוג חדש של פירטיות.

זאת הפצה של הסרט באיכות טובה, לפני הקרנת הבכורה.

אתה לא רואה כיצד זה יכול לפגוע בהכנסות :huh:

פורסם

איזה אקרים בדיוק צריך בשביל להפיץ סרט באינטרנט היום ? ללכת לבית קולנוע לצלם באיכות גרועה ולעלות לרשת כל ילד מתלהב ידע לעשות זאת. חברה באמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים