עבור לתוכן

התלבטות אחרונה, PC או MAC. (מחשב נייד)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש לעצמי מחשב נייד, עכשיו יש לי התלבטות אחרונה לגבי האם לקחת PC או MAC. ההפרש במחיר הוא כ2000 ש"ח.

חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל משקל ושיראה טוב גם מהבחינה החיצונית. חשוב שהסוללה תחזיק מעמד טוב, אני מתכוון ללמוד תכנות (פייתון/JAVA), לא הולך לשחק איתו משחקים בכלל. אולי אגע טיפה בפוטושופ גם.

חשבתי ללכת על האופציה הבאה: 

http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&kg=&list=1&sort=1&glist=0&uin=39363&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

באילת המחיר הוא כ3900 ש"ח.

עכשיו אם ללכת על הMacBook PRO זה תוספת של כ2100 ש"ח. האם זה שווה את ההפרש מחירים? אני ארגיש הבדל מטורף? 

והאם ישנן עוד אופציות טובות בטווח של ה4000 ש"ח באילת? תודה רבה!

פורסם

כל העבודה בסביבה של MAC לטעמי נוחה הרבה יותר (אני עובד עם שניהם). אבל מבחינת ביצועים פר $ עבור פוטושופ וכאלה הPC תמיד היו עדיפים.

פורסם
  • מחבר

יש לי אופציה להביא באילת MacBook Air 13 עם 8 ראם ו128 SSD ב3700 שח. האם הוא שווה? 

פורסם

AIR עבור פוטושופ?! 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Black_Citadel

AIR עבור פוטושופ?! 

לא מדבר איתך על עיצוב ברמה מקצועית. נגיעות קטנות פה ושם. בקיצור אתה אומר ששווה ללכת על מחשב PC וזהו? ואם כן אז איזה בטווח מחירים שנתתי. חשוב מסך 13.3/14 וקל משקל.

פורסם

לא חושב שנכון להגיד לך מה עדיף. יש אנשים שלא יתקרבו לmac ויש אנשים שלא יתקרבו לPC.

הייתרונות בmac הם אבטחה, יציבות של מע' הפעלה, ממשק שונה מוינדוס (חלק יגידו שנוח יותר וחלק לא) וכמובן העיצובים הקלאסיים שלהם.

היתרונות של PC זה בעיקר מחיר שיותר שמצדיק את החומרה והביצועים.

ממליץ לך לפני שאתה בכלל מתחיל לחשוב, אם יש לך חבר/ קרוב משפחה עם מחשב של אפל, קצת להתרשם ממנו ולראות אם אתה אוהב ונמשך לזה, כי זה די שונה מPC.

קח בחשבון שבמחשבים של אפל אין הארדדיסק, רק ssd ולרוב של 256GB, תחשוב פעמיים אם זה יספיק לך.

השלב הבא זה לראות מה נכנס בתקציב שלך, איזה pc מול איזה mac ולהחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים