עבור לתוכן

מערכת ההפעלה לא עובד

Featured Replies

פורסם

ביצעתי ניקוי מחשב דרך התוכנה Ccleaner לאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש של המחשב ומאז המחשב שלי לא עובד.

ברגע שאני מדליק את המסך יש מסך שחור עם העיגולים של הטעינה הנקודות האלה כאילו זה טוען משהו ואין לוגו אין כלום רק מסך שחור עם נקודות טעינה.

התקשרתי לחברה של המחשב שלי (מחשב נייד LENOVO YOGA 900) והם אמרו שאין ברירה צריך לפרמט את ההמחשב ע"י כמה שלבים שהם הראו לי וזה יעבוד לי הבעיה שזה מוחק את כל תוכן של המחשב.

הם אמרו בנוסף שאם אני לא רוצה למחוק את כל  התוכן אני אצטרך לפנות למישהו שמבין בזה יותר כי הם לא מתעסקים בתוכנה.

השאלה שלי היא כזו האם ישנה דרך לגבות את התמונות שנמצאות במחשב שלי בלי להיכנס מערכת הפעלה כלומר דרך ה-BIOS אני חייב לגבות כמה תמונות ועבודות שיש לי על המחשב אבל אני לא יודע איך אפשר דרך ה-BIOS

פורסם

כמה כוננים יש במחשב?

את הכונן של הוינדוס אני לא חושב שאפשר להציל ממנו משהו עם אמצעים ביתיים.

אם יש עוד כוננים אל תפרמט אותם.

פורסם

LiveCD של לינוקס כלשהו

מעלה ממנו את לינוקס, מאגן את הדיסק של וינדוס ומעתיק מה שצריך

פורסם

תעלה את המחשב עם HIRENSBOOT תיכנס לMINIXP אתה אמור לראות את כל הקבצים שהיו לך גם ברמת מערכת הפעלה.

תחבר דיסק און קיי ותשאב כל מה שחשוב.

פורסם

חבר'ה
תפסיקו להפציץ את פותח הדיון בכל מיני הצעות שרחוקות ממנו 

כמרחק מזרח ממערב.

סהר שבת -

כפי שהציעו לך בחברה, תמצא לך חבר / קרוב משפחה וכו'

ותאמר לו מה שאתה מבקש.

זה לא סיפור גדול ו / או מסובך לאנשים שמתעסקים בזה.

יחד עם זאת, לא הייתי ממליץ לך לנסות את הדבר ( הצלת החומר )

כי באותה קלות אפשר גם למחוק אותו ואז העניין מסתבך שלא לצורך.

פורסם

תמהני........

ככה בטלפון צייד החליטו שצריך לפרמט את המחשב ?

ומה זה בעית תוכנה ?  החלונות שלך היא OEM ולכן באחריות ותמיכה ושרות אך ורק רק של לנובו !!!

תתקשר אליהם שוב ותעמוד על שלך אם תיפול שוב על תומך עצלן ולא יוצלח. 

יש עוד מספר אופציות מלבד מה שהם אמרו לך לעשות. למשל שיחזור המערכת לתאריך שהכל עבד טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שעזר לי אני לא ככ הבנתי מה אני צריך לעשות.. אני לא רוצה להרוס לעצמי 

אני אנסה שוב לגשת לתמיכה הטכנית אם לא יהיה שוב מענה לעזרה אני אפנה כבר לבעל מקצוע חשבתי העניין קצת יותר פשוט אבל הוא מורכב

פורסם

^^^^^

כיוון נכון לטעמי.

בהצלחה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים