פורסם 2017 במאי 128 שנים חברים , זאת תקלה שהייתה גם לי ... משהו נפוץ במערכת ההפעלה 10 ... הבעיה ככל הנראה בכרטיס הקול , מה שצריך לבצע זה קליק ימני על האייקון של הכרטיס קול ליד השעון וב"השמעה" ללכת לכרטיס הקול קליק ימני ומאפיינים בלשונית - Enhacements לסמן ב-V את האפשרות " Disable " לאחר הפעלה מחדש למחשב , התקלה תיפתר ... לי זה עזר בכל מקרה אם אתה צריך עוד עזרה , דבר איתי נערך 2017 במאי 128 שנים על-ידי crivac
פורסם 2017 במאי 158 שנים ציטוט של crivac חברים , זאת תקלה שהייתה גם לי ... משהו נפוץ במערכת ההפעלה 10 ... הבעיה ככל הנראה בכרטיס הקול , מה שצריך לבצע זה קליק ימני על האייקון של הכרטיס קול ליד השעון וב"השמעה" ללכת לכרטיס הקול קליק ימני ומאפיינים בלשונית - Enhacements לסמן ב-V את האפשרות " Disable " לאחר הפעלה מחדש למחשב , התקלה תיפתר ... לי זה עזר בכל מקרה אם אתה צריך עוד עזרה , דבר איתי לי אישית אין בכלל את האופציה הזאת...
פורסם 2017 במאי 168 שנים ציטוט של arik100 לי אישית אין בכלל את האופציה הזאת... בוא אני אעזור לך , קליק ימני על הסמל של הרמקול בשורת המשימות : ולהקיש על PLAYBACK DEVICES או בעברית מכשירי השמעה , או משהו עם השמעה ייפתח לך חלון אז קליק ימני איפה שיש רמקול עם V ירוק יש ללחוץ על PROPERTIES או בעברית "מאפיינים" : בחלון שייפתח : גש ללשונית Enhancements סמן את האופציה : " Disable all enhancements תפעיל את המחשב מחדש , ולאחר מכן הבעיה תיפתר נ.ב התמונות לקוחות ממערכת הפעלה 7 תקף 1 ל-1 גם למערכת הפעלה 10 שיהיה הרבה הרבה בהצלחה!!! נערך 2017 במאי 168 שנים על-ידי cmicky86
פורסם 2017 במאי 248 שנים טוב אז אחרי שבדקתי שוב לפי המדריך המפורט ששמת פה - ותודה רבה!! מאוד מעריך את זה. הלשונית ENHANCEMENTS לא קיימת אצלי פשוט במקום יש לי לשונית של DOLBY שלא נראה שעושה משהו
פורסם 2017 במאי 258 שנים בעיה מוכרת אם אתה רוצה 100% פתרון תחליף דיסק קשיח ל SSD , חבר טוב שלי נותן שירות לחברות וזה התשובה שהוא קיבל ממיקרוסופט עקב קורטנה ושלל פיצ'רים חדשים בויינדוס שהם דוחפים ל 10 ו 7 שנועדו ללמוד את המשתמש ולשלוח את המידע לשרתים שלהם לא ניתן לבטל את השירותים האלה לחלוטין והשימוש עדיין יהיה 100% לכן עדיף את המערכת הפעלה להעביר ל SSD
פורסם 2017 במאי 258 שנים כמה שטויות בהודעה אחת, ואני מדבר כמי שהשתמש עד לפני חודש במשך שנתיים בשני מחשבים עם חלונות 10 בלי SSD, אם מוצאים את מקור הבעיה (רמז - לרוב לא מערכת ההפעלה), אז אפשר לדאוג שמערכת תעבוד כמו שצריך גם עם HDD רגיל.
פורסם 2018 באוגוסט 107 שנים ציטוט של CASSPY שלום ! נתקלתי בבעיה במחשבים עם WIN10 המלצה שלי להשבית עידכונים של וינדוס תחת ערך שירותים (services) לאתחל את המחשב ולבדוק אם יש שינוי ב -DISK Usage במידה ואין שינוי לשנות את גודל הזכרון הוירטואלי מקבוע ע"י המערכת לקביעה ידנית מחשב זה -מאפינים-הגדרות מערכת מתקדמות -מתקדם-הגדרות-מתקדם זכרון וירטואלי -שינוי לבטל את ה-V (נהל אוטומטית את גודל קובץ ההחלפה עבור כול הכוננים) לבחור גודל מותאם אישית לרשום בגודל התחלתי (MB) ערך מומלץ (כתוב תחת -סה"כ גודל קובץ החלפה עבור כול הכוננים )או ערך כפול מהמומלץ לרשום בגודל מרבי (MB) לרשום ערך מקביל לגודל זכרון הראם הפיזי שיש למחשב שלך לאשר לבצע איתחול למחשב ולבדוק עם יש שינוי בשימוש ב-Disk Usage השינוי בשימוש בדיסק הוא לא מיידי אלא הדרגתי מקווה שעזרתי בהצלחה -כספי אני מנסה לשנות את גודל הזכרון הוירטואלי בכונן חיצוני שגם תוקע לי את המחשב והביצועים שלו על 100%, אבל כשאני בחלון של הזכרון הוירטואלי- אין את הכונן הזה ברשימת כוננים! מה עושים?
פורסם 2018 באוגוסט 107 שנים ציטוט של Eden Menashe אני מנסה לשנות את גודל הזכרון הוירטואלי בכונן חיצוני שגם תוקע לי את המחשב והביצועים שלו על 100%, אבל כשאני בחלון של הזכרון הוירטואלי- אין את הכונן הזה ברשימת כוננים! מה עושים? קודם כל את מגיבה בדיון ישן. עדיף לפתוח דיון נפרד. ורשמו פה הרבה שטויות. רואים בבירור לפי התמונה הראשונה שפותח הדיון פירסם שיש לו בעיה בדיסק קשיח. Average Response time: 99.2ms שזה אומר שיש בעיה במהירות המחט של הקשיח. ערך תקין צריך להיות מתחת 1ms. בהצלחה.
פורסם 2018 באוגוסט 107 שנים ציטוט של Jabberwock קודם כל את מגיבה בדיון ישן. עדיף לפתוח דיון נפרד. ורשמו פה הרבה שטויות. רואים בבירור לפי התמונה הראשונה שפותח הדיון פירסם שיש לו בעיה בדיסק קשיח. Average Response time: 99.2ms שזה אומר שיש בעיה במהירות המחט של הקשיח. ערך תקין צריך להיות מתחת 1ms. בהצלחה. אצלי הערך קופץ בין 655 ל-0 (ms). זה אותה הבעיה? זה דבר שטכנאי מחשבים יוכל לפתור? נערך 2018 באוגוסט 107 שנים על-ידי Eden Menashe
פורסם 2018 באוגוסט 107 שנים ציטוט של Eden Menashe אצלי הערך קופץ בין 655 ל-0 (ms). זה אותה הבעיה? זה דבר שטכנאי מחשבים יוכל לפתור? תגבי לכונן אחר את כל הדברים החשובים. ואחרי זה תריצי בדיקות על הקשיח. יש את התוכנה של היצרן שבה היא בודקת את תקינותו. טכנאי מחשבים לא יכול לתקן את הקשיח. אם הקשיח באחריות פשוט מחליפים אותו.
פורסם 2018 באוגוסט 107 שנים תעבור בבקשה על הפתרון הבא: https://www.drivereasy.com/knowledge/100-disk-usage-windows-10-fixed ביטול ה Windows Search עזר לי בהצלחה נערך 2018 באוגוסט 107 שנים על-ידי mbaran
פורסם 2018 באוגוסט 127 שנים ציטוט של arik100 טוב אז אחרי שבדקתי שוב לפי המדריך המפורט ששמת פה - ותודה רבה!! מאוד מעריך את זה. הלשונית ENHANCEMENTS לא קיימת אצלי פשוט במקום יש לי לשונית של DOLBY שלא נראה שעושה משהו המשך למה שכתבתי למעלה - מומלץ לבצע את זה על כל הרכיבים המופיעים בטבלה, קליק ימני על אחד מהרכיבים ומאפיינים, ותבדוק את האופציה שרשמתי לך למעלה, במידה ואין תסגור ותעבור לרכיב הבא : קליק ימני עליו ומאפיינים, באחד מהאופציות זה אמור להופיע לך - שים לב שצריך לבחור את הרמקולים - הרכיב שמשמיעה סאונד במחשב שלך ולא במיקרופון או ברכיב שלא קשור לרמקול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.