עבור לתוכן

האם ניתן להתקין ווינדוס 10 שהורד ממיקרוסופט, עוד כשניתן היה

Featured Replies

פורסם

שמעתי ששידרוג עובד אם משנים את התאריך במחשב חזרה לתאריך שהשידרוג היה זמין.

לא ניסיתי בעצמי.

פורסם

^^^

וואללה, בשביל הספורט שווה לנסות. :)

פורסם

הדרך לשדרג חינם מ-7 ל- 10 היא להכנס לדף המיועד למשתמשים בטכנולוגיות מסייעות ולשדרג משם בחינם. הכוונה לאנשים עם בעיות ראייה או בעיות אחרות שלכאורה הכריחו אותם להשאר ב- 7 עד עכשיו בגלל חוסר בדרייברים להתקנים המיוחדים שהם זקוקים להם כדי לעבוד (קוראי ברייל וכו').

בתכלס זה סתם תרוץ להשאיר ערוץ לשדרוג חינם ושעדיין מיקרוסופט תוכל לומר שרשמית אין שדרוגים חינם יותר. ההוכחה הפשוטה היא שלא מבקשים ממך בשום דרך להוכיח שאתה אכן זקוק לטכנולודיות הללו.

כמובן אם עד עכשיו השתמשת ב-7 פרוץ עם של DAZ או אחר, חבל על הזמן. אתה צריך רשיון חוקי לשדרוג.

https://www.microsoft.com/he-il/accessibility/windows10upgrade

מיקרוסופט מאד רוצה שתשדרג היות שהיא מנסה ליצור ערוצים חדשים לרווח דרך הפלטפורמה של ווינדוס 10 כמו חנות האפליקציות.

פורסם

למען בטחון כל מה שצריך זו גרסת 1151 של חלונות 10 וסריאל תואם לגרסה של 7-8-8.1. נכוו להיום אקטיבציה עדיין אפשרית עם המפתחות הללו

פורסם

אני חושב שאם לחצת "שמור לי עותק" כשמיקרוסופט הציעו את זה במערכת ההפעלה הישנה אז אתה יכל להתקין.

פורסם

אולי כן ואולי לא.

בכל מקרה, רצוי לתת פוסטים שנותנים אישור או הכחשה

וודאיים לגבי הנושא המדובר, ולא משהו בסגנון  נראה לי / אני חושב  וכו'. :)

פורסם

אפשר לאקטב וינדוס 10 עם מפתח של וינדוס 8 או 7.

בעבר קניתי וינדוס 7 ואחר כך גם וינדוס 8. אחר כך המחשב הנייח שהיה מותקן בו 8 עבר שדרוג ל-10 בחינם והוא מאוקטב עם המפתח של הוינדוס 8.

לפני חודשיים קניתי מחשב נייד והתקנתי עליו וינדוס 10, והוא קיבל את המפתח של הוינדוס 7 ועבר את האקטיבציה איתו. בהגדרות מופיע לי שהוינדוס

מופעל באמצעות רשיון דיגיטלי שמקושר לחשבון שלי של מיקרוסופט.

פורסם
ציטוט של askme

אולי כן ואולי לא.

בכל מקרה, רצוי לתת פוסטים שנותנים אישור או הכחשה

וודאיים לגבי הנושא המדובר, ולא משהו בסגנון  נראה לי / אני חושב  וכו'. :)

אחרי משהו כמו 50+ התקנות מאז אוגוסט 2016 של חלונות 10 עם רשיונות 7-8 אין לי "נראה לי".

פורסם
ציטוט של Shay0600

אני חושב שאם לחצת "שמור לי עותק" כשמיקרוסופט הציעו את זה במערכת ההפעלה הישנה אז אתה יכל להתקין.

^^^^

אני כיוונתי לזה  :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים